CIRC OBSOLET

LA PANDA DE YOLANDA

05/12/2020 18:30 hores

La Panda de Yolanda és una companyia que es caracteritza per la mescla de diferents disciplines artístiques (teatre, música, objectes, dansa i un llarg etcètera), i tot això amanit de grans dosis d’humor i surrealisme. La Panda són David Durán, Raquel Hernández, Merce Tienda i Josep Mª Zapater.

La Panda de Yolanda es una compañía que se caracteriza por la mezcla de diferentes disciplinas artísticas (teatro, música, objetos, danza y un largo etcétera), y todo ello aderezado de grandes dosis de humor y surrealismo. La Panda son David Durán, Raquel Hernández, Merce Tienda y Josep Mª Zapater.


Fitxa artística

Creació i interpretació
David Durán, Merce Tienda i Leo De Bari


Multimèdia


Preus i horaris

5 euros

+ Despeses de gestió 1'21€ online

Durada de l'espectacle: 60 minuts

Horari de taquilla:
- De dimecres a dissabte d'11:30 a 13:30 hores
- De dimecres a divendres de 18 a 20 hores

* No es vendran entrades abans de la funció.

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

ATENCIÓ! Llegir detingudament 'Protocol Covid-19'.

Abans de comprar les entrades, tingues present:

Seguint la normativa de reducció d'aforament, hem realitzat blocs d'1, 2 i 3 butaques, deixant butaques lliures entre cada bloc. L'adquisició d'un bloc complet garanteix que a banda i banda hi haurà una butaca buida. Si se selecciona únicament 1 seient d'un bloc de 2, accepta que al seu costat se sente una persona desconeguda.

- Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

Antes de comprar tus entradas, ten en cuenta lo siguiente:

Siguiendo la normativa de reducción de aforo, hemos realizado bloques de 1, 2 y 3 butacas, dejando butacas libres entre cada bloque. La adquisición de un bloque completo garantiza que a ambos lados habrá una butaca vacía. Si se selecciona únicamente 1 asiento de un bloque de 2, acepta que a su lado se siente una persona desconocida.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

--------

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

Calendari d'espectacles