CLANDESTINO- OtraDanza

MOSTRA DE TEATRE

12/04/2016 15:29 hores

‘Clandestino’ és un espai simbòlic situat en una nit qualsevol de qualsevol metròpoli, Berlín, París, Barcelona, Nova York, Buenos Aires, durant el període d’entreguerres. Un flashback des de la modernitat. Un lloc on els límits es desdibuixen, on tot allò que no es diu s’expressa amb el llenguatge dels cossos que, transformat en ball, propicia la seducció a través d’uns codis que canvien les normes en la fallida de la moral imperant. Un temps per a una pau efímera -entre una guerra i una altra guerra major- una melodia frenètica, un ritme nou sobre el qual es van anar inserint esdeveniments, les maneres i les modes, les avantguardes, el cinema sonor, el gramòfon, els processos d’exaltació ideològica, les ambicions territorials, el popular i el culte, el decadent i ascendent.

Clandestino es un espacio simbólico situado en una noche cualquiera de cualquier metrópoli, Berlín, París, Barcelona, Nueva York, Buenos Aires, durante el período de entreguerras. Un flashback desde la modernidad. Un lugar donde los límites se desdibujan, donde todo aquello que no se dice se expresa con el lenguaje de los cuerpos que, transformado en baile, propicia la seducción a través de unos códigos que subvierten las normas en la quiebra de la moral imperante. Un tiempo para una paz efímera -entre una guerra y otra guerra mayor- una melodía frenética, un ritmo nuevo sobre el que se fueron insertando acontecimientos, los modos y las modas, las vanguardias, el cine sonoro, el gramófono, los procesos de exaltación ideológica, las ambiciones territoriales, lo popular y lo culto, lo decadente y ascendente.

Durada: 60 minuts
Gènere: Dansa
Direcció: Asun Noales
Intèrprets: Diana Huertas, Saray Huertas, Salvador Rocher i Sebastián Rowinsky
Producció: OtraDanza

Preu de les entrades: 8 euros (pati de butaques) – 6 (amfiteatre i socis del Club de l’Espectador). A la venda en taquilla i a través de la web www.instanticket.es


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles