CLÀSSICS (Ballet de la Generalitat)- Mostra de Teatre

DANSA

22/04/2015 15:20 hores

Es tracta d’una obra composta per quatre peces en les quals els coreògrafs Yoshua Cienfuegos, Rafa Darder i Paolo Mohovich prenen com a punt en comú la tècnica de la dansa clàssica i la desenvolupen de diferents maneres sobre músiques de Bach, Haendel, Txaikovski i Hildemint. Amb aquesta nova producció el Ballet de la Generalitat mostra l’alt nivell dels ballarins de la companyia, endinsant-se en la tècnica clàssica i les seues diferents maneres de presentar-la en el segle XXI, com un estil actual i en vigor que segueix fascinant a ballarins i al públic.

Se trata de una obra compuesta por cuatro piezas en las que los coreógrafos Yoshua Cienfuegos, Rafa Darder y Paolo Mohovich toman como punto en común la técnica de la danza clásica y la desarrollan de diferentes maneras sobre músicas de Bach, Haendel, Tchaikovski y Hildemint. Con esta nueva producción el Ballet de la Generalitat muestra el alto nivel de los bailarines de la compañía, adentrándose en la técnica clásica y sus diferentes maneras de presentarla en el siglo XXI, como un estilo actual y en vigor que sigue fascinando a bailarines y al público.

Gènere: Dansa
Coreògrafs: Yoshua Cienfuegos, Rafa Darder i Paolo Mohovich
Direcció artística: Inma Gil-Lázaro
Producció: Ballet de la Generalitat – CulturArts Teatre i Dansa

Preu: 6 i 8 euros. Entrades a la venda a taquilla i a través d’InstanTicket.es.
Descompte del Club de l’Espectador només aplicable comprant les entrades a taquilla.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles