CLOENDA DE CURS 2022-2023

CONSERVATORI ELEMENTAL DE DANSA

21/06/2023 19:00 hores

El Conservatori Elemental de Dansa d’Alcoi és un centre oficial de l’Ajuntament d’Alcoi que imparteix formació elemental per a l’obtenció de la Titulació Oficial del Grau. Un dels objectius principals del Conservatori és fomentar el desenvolupament i la dinamització de la vida artística, així com enriquir, desenvolupar i conservar el nostre patrimoni cultural. Per això, assumim el repte de crear estructures pedagògiques del Grau Elemental que permeten una formació humana, tècnica i artística de qualitat.

La gala de clausura del Conservatori, en la qual participa alumnat des de 4 fins a 18 anys, mostra coreografies des del més pur estil clàssic, passant per la dansa contemporània i la dansa espanyola en totes les seues disciplines, sense oblidar la creativitat de l’alumnat més xicotet. Una nova oportunitat per a demostrar davant el públic l’aprés durant tot un curs i les capacitats artístiques desenvolupades per cadascun dels ballarins.


Preus i horaris

Entrades a la venda pròximament

Horari de taquilla:
- De dimecres a dissabte d'11:30 a 13:30 hores
- De dimecres a divendres de 18 a 20 hores

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles