CLINC!- Companyia Pep Bou

MIM I CIRC VISUAL

05/09/2014 07:30 hores

Clinc! és un gest, un moviment, una actitud que fa que tots nosaltres siguem conscients de la bellesa de tot el que ens envolta. Un senyal que ens recorda que sempre podem fer que el nostre entorn siga millor. Una invitació a tastar, provar i experimentar amb la realitat més quotidiana. Un espectacle pensat per a estimular la imaginació, les ganes de jugar i defugir les pors que viuen en el nostre interior. Un muntatge únic creat mitjançant un llenguatge singular pensat per a un públic universal amb ganes de ser sorprés i de descobrir les virtuts que amaga en el seu interior.

————–

Clinc! es un gesto, un movimiento, una actitud que hace que todos nosotros seamos conscientes de la belleza de todo lo que nos rodea. Una señal que nos recuerda que siempre podemos hacer que nuestro entorno sea mejor. Una invitación a catar, probar y experimentar con la realidad más cotidiana. Un espectáculo pensado para estimular la imaginación, las ganas de jugar y rehuir los miedos que viven en nuestro interior. Un montaje único creado mediante un lenguaje singular pensado para un público universal con ganas de ser sorprendido y de descubrir las virtudes que esconde en su interior.

Durada: 65 minuts
Gènere: Mim i circ visual
Direcció: Pep Bou
Intèrprets: Isaías Antolín, Eduardo Telletxea i Agustí Sanllehía
Producció: Companyia Pep Bou

Preu: 3 (per a xiquets de fins a 12 anys), 5 i 7 euros. Amb descompte del Club de l’Espectador


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles