CLINC!- Companyia Pep Bou

MIM I CIRC VISUAL

05/09/2014 07:30 hores

Clinc! és un gest, un moviment, una actitud que fa que tots nosaltres siguem conscients de la bellesa de tot el que ens envolta. Un senyal que ens recorda que sempre podem fer que el nostre entorn siga millor. Una invitació a tastar, provar i experimentar amb la realitat més quotidiana. Un espectacle pensat per a estimular la imaginació, les ganes de jugar i defugir les pors que viuen en el nostre interior. Un muntatge únic creat mitjançant un llenguatge singular pensat per a un públic universal amb ganes de ser sorprés i de descobrir les virtuts que amaga en el seu interior.

————–

Clinc! es un gesto, un movimiento, una actitud que hace que todos nosotros seamos conscientes de la belleza de todo lo que nos rodea. Una señal que nos recuerda que siempre podemos hacer que nuestro entorno sea mejor. Una invitación a catar, probar y experimentar con la realidad más cotidiana. Un espectáculo pensado para estimular la imaginación, las ganas de jugar y rehuir los miedos que viven en nuestro interior. Un montaje único creado mediante un lenguaje singular pensado para un público universal con ganas de ser sorprendido y de descubrir las virtudes que esconde en su interior.

Durada: 65 minuts
Gènere: Mim i circ visual
Direcció: Pep Bou
Intèrprets: Isaías Antolín, Eduardo Telletxea i Agustí Sanllehía
Producció: Companyia Pep Bou

Preu: 3 (per a xiquets de fins a 12 anys), 5 i 7 euros. Amb descompte del Club de l’Espectador


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles