CLOVER

MÚSICA POP

02/04/2015 14:59 hores

Clover és una “boy band” formada per quatre joves (Chris, Yago, Rangel i Alex) amb edats compreses entre els 19 i 22 anys. Es van donar a conéixer a la fi del 2013, entre altres coses, en publicar en YouTube una versió del tema “I’ll Never Break Your Heart” dels Backstreet Boys. La sorpresa va ser majúscula quan la banda americana els va felicitar personalment i els mitjans “teenagers” com SuperPop, Bravo o Top Music es van bolcar amb ells, quan ni tan sols tenien encara res publicat en el mercat. Després d’aquesta increïble arrencada, al maig de 2014 per fi es va publicar el seu single debut “Soldier”, que a les poques hores del llançament ja estava col·locat en el Top 10 d’iTunes. En aquest primer tema, ja deixen clara la seua personalitat i el seu estil musical, que beu de grans bandes americanes dels ‘90 com Backstreet Boys o NSYNC però amb el toc electrònic de la seua generació.

Clover es una “boy band” formada por cuatro jóvenes(Chris,Yago,RangelyAlex)conedades comprendidas entre los 19 y 22 años. Se dieron a conocer a finales del 2013, entre otras cosas, al publicar en YouTube una versión del tema “I’ll Never Break Your Heart” de los Backstreet Boys. La sorpresa fue mayúscula cuando la banda americana los felicitó personalmente y los medios “teenagers” como SuperPop, Bravo o Top Music se volcaron con ellos, cuando ni siquiera tenían todavía nada publicado en el mercado. Después de este increíble arranque, en mayo de 2014 por fin se publicó su single debut “Soldier”, que a las pocas horas del lanzamiento ya estaba colocado en el Top 10 de iTunes. En este primer tema, ya dejan clara su personalidad y su estilo musical, que bebe de grandes bandas americanas de los ‘90 como Backstreet Boys o NSYNC pero con el toque electrónico de su generación.

Durada: 90 minuts
Gènere: Pop
Producció: Producciones Universo i Doble Music

Preu: 8 i 10 euros. Entrades a la venda a taquilla i a través d’InstanTicket.es. Descompte del Club de l’Espectador només aplicable comprant les entrades a taquilla.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles