CONCERT A TEMPO D’UMORE – Mostra de Teatre

ORQUESTRA DE CAMBRA DE L'EMPORDÀ

04/04/2017 15:25 hores

Un concert teatral dirigit a tots els públics. Un espectacle còmic i musical amb una banda sonora formada per les peces més conegudes dels autors més reconeguts de la música clàssica. Teatre de gest amb molt d’humor. Dotze músics i un director d’orquestra que fan transcórrer la música clàssica per situacions realment inversemblants.

Un concierto teatral dirigido a todos los públicos. Un espectáculo cómico y musical con una banda sonora formada por las piezas más conocidas de los autores más reconocidos de la música clásica. Teatro gestual con mucho humor. Doce músicos y un director de orquesta que hacen transcurrir la música clásica por situaciones realmente inverosímiles.

Durada: 75 minuts
Gènere: Concert teatralitzat
Autor i director: Jordi Purtí
Direcció musical: Carles Coll
Intèrprets: Orquestra de Cambra de l’Empordà (Naeon Kim, Natalia Klymyshyn, Nacho Lezcano, Cecília Burguera, David Sanmartí, Tamara Caño, Sergi Ruíz, Queralt Garcia, Carles Coll Bardés, Tigran Yeritsyan, Mónica Cruzata i Juan Pablo Serna)
Producció: TiP Produccions S.C. i Agrupació Enllaç Musical

* Preu de les entrades: 10 euros (públic general), 8 euros (socis del Club de l’Espectador) i 8 euros (joves de fins a 25 anys). A la venda en taquilla i a través d’Internet a www.ticketalcoi.com.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles