CONCERT ANIVERSARI HARMÒNICA ALCOIANA

MÚSICA DE CAMBRA

15/09/2015 11:09 hores

Concert commemoratiu dels 100 anys d’existència d’aquesta estimada entitat alcoiana. Un recorregut musical per la història d’aquesta singular formació on recordarem els orígens de l’entitat inicialment anomenada “La Infantil” fins a la posterior denominació d’Harmònica Alcoiana. Sota la direcció del seu titular Enrique J. Peidro i amb la participació dels directors convidats Vicente J. Sanoguera, Moisés Olcina i Francisco M. Fenollar Iváñez.

Concierto conmemorativo de los 100 años de existencia de esta querida entidad alcoyana. Un recorrido musical por la historia de esta singular formación donde recordaremos los orígenes de la entidad inicialmente denominada “La Infantil” hasta la posterior denominación de Armónica Alcoyana. Bajo la dirección de su titular Enrique J. Peidro y con la participación de los directores invitados Vicente J. Sanoguera, Moisés Olcina y Francisco M. Fenollar Iváñez.

Durada: 120 minuts
Gènere: Música
Direcció: Enrique J. Peidro
Producció: Harmònica Alcoiana

* Preu de les entrades: 6 i 8 euros (públic general) – 6 euros (socis del Club de l’Espectador). A la venda a taquilla i a InstanTicket.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles