CONCERT D’ANY NOU

AMICS DE LA MÚSICA

21/12/2017 12:47 hores

Amb l’experimentat i reconegut mestre Francesc Estèvez en el podium, l’estrena de la St. Georges Symphony Orchestra com a Orquestra Resident de la Temporada de l’Associació d’Amics de la Música d’Alcoi va ser els dies 20 i 23 de novembre de 2014 en el Teatre Principal d’Alacant i Teatre Calderón d’Alcoi respectivament, en el Concert Líric Homenatge a Alfredo Kraus, amb motiu del XV Aniversari de la defunció d’aquest il·lustre tenor espanyol. En aquesta ocasió seran els encarregats d’oficiar el Concert d’Any Nou d’aquest 2018, amb l’acompanyament del baríton Jonghoon Heo i el Conservatori de Dansa d’Alcoi. S’interpretaran obres de Johann i Josef Strauss, Mozart, Offenbach, Rossini, Bizet i Chueca.

Con el experimentado y reconocido maestro Francesc Estèvez en el podium, el estreno de la St. Georges Symphony Orchestra como Orquesta Residente de la Temporada de la Asociación de Amigos de la Música de Alcoy fue los días 20 y 23 de noviembre de 2014 en el Teatro Principal de Alicante y Teatre Calderón d’Alcoi respectivamente, en el Concierto Lírico Homenaje a Alfredo Kraus, con motivo del XV Aniversario del fallecimiento de este ilustre tenor español. En esta ocasión serán los encargados de oficiar el Concierto de Año Nuevo de este 2018, con el acompañamiento del barítono Jonghoon Heo y el Conservatorio de Danza de Alcoy. Se interpretarán obras de Johann y Josef Strauss, Mozart, Offenbach, Rossini, Bizet y Chueca.

Durada: 2 hores
Gènere: Música simfònica
Direcció: Francesc Estèvez
Intèrprets: St. Georges Symphony Orchestra, Jonghoon Heo (baríton) i el Conservatori de Dansa d’Alcoi
Producció: Associació d’Amics de la Música d’Alcoi

* Preu de les entrades: 25, 35 i 40 euros. A la venda en la seu l’Associació d’Amics de la Música d’Alcoi, a través d’Internet a www.ticketalcoi.com (despeses de distribució, 1,21 euros IVA inclòs) i en la taquilla del Teatre Calderón d’Alcoi el dia de l’esdeveniment.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles