CONCERT D’ANY NOU

ASSOCIACIÓ D'AMICS DE LA MÚSICA

27/12/2016 10:50 hores

Amb l’experimentat i reconegut mestre Francesc Estévez en el podi, la St. George Symphony Orchestra (Orquestra Resident de la Temporada de l’Associació d’Amics de la Música d’Alcoi), comptarà així mateix amb la prestigiosa violinista russa Elena Mikahailova, molt coneguda pel públic alcoià per les seues nombroses actuacions en la nostra ciutat, així com amb Eugenia Boix, una de les sopranos espanyoles amb més projecció internacional.

Con el experimentado y reconocido maestro Francesc Estévez en el pódium, la St. George Symphony Orchestra (Orquesta Residente de la Temporada de la Asociación de Amigos de la Música de Alcoy), contará asimismo con la prestigiosa violinista rusa Elena Mikahailova, muy conocida por el público alcoyano por sus numerosas actuaciones en nuestra ciudad, así como con Eugenia Boix, una de las sopranos españolas con más proyección internacional.

Durada: 120 minuts
Gènere: Música simfònica
Direcció: Francesc Estévez
Solistes: Elena Mikahailova (violí) i Eugenia Boix (soprano)
Producció: Associació d’Amics de la Música d’Alcoi

Programa de mà.

* Preu de les entrades: 25, 35 i 40 euros (públic general). A la venda en taquilla i a través d’Internet a www.instanticket.es


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles