Concert de Marxes Processonals

MÚSICA DE BANDA

28/03/2014 19:54 hores

La Confraria del Santíssim Crist Agonitzant d’Alcoi celebra el seu 50é aniversari amb un concert molt especial emmarcat dins dels actes de la Setmana Santa 2014. Ho farà amb la col·laboració de la Corporació Musical Primitiva d’Alcoi, sota la direcció d’Àngel Lluís Ferrando, què interpretarà un programa amb peces d’Abel Moreno i Francisco Carchano, amb l’acompanyament d’un cor.

La Cofradía del Santísimo Cristo Agonizante de Alcoi celebra su 50o aniversario con un concierto muy especial enmarcado dentro de los actos de la Semana Santa 2014. Lo hará con la colaboración de la Corporación Musical Primitiva de Alcoi, bajo la dirección de Àngel Lluís Ferrando, que interpretará un programa con piezas de Abel Moreno y Francisco Carchano, con el acompañamiento de un coro.

Gènere: Música de banda
Durada: 110 minuts
Producció: Confraria del Santíssim Crist Agonitzant, Corporació Músical Primitiva d’Alcoi
Preu: 5 euros (a la venda a la seu de la Confraria)


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles