CONCERT DE NADAL

ORQUESTRA SIMFÒNICA D'ALCOI

21/12/2019 19:00 hores

L’Orquestra Simfònica d’Alcoi vol desitjar-vos que passeu un bon Nadal, i de quina millor manera que amb música? Aquest dissabte ens oferiran un concert nadalenc amb la colaboració dels xiquets de l’escola de l’OSA, ple de moments meravellosos per a disfrutar tots junts en família.

La Orquestra Simfònica d’Alcoi quiere desearos que paséis una Feliz Navidad y ¿qué mejor forma que con música? Este sábado celebraremos un concierto de navidad con la colaboración de los niños de la escuela de la OSA, lleno de momentos maravillosos para disfrutar todos juntos en familia.


Fitxa artística

Direcció
Gregori Casasempere


Preus i horaris

Preu 5€

Horari de taquilla:
– De dimecres a divendres d’11.30 a 13.30 i de 18 a 20 hores.
– Dissabtes d’11.30 a 13.30 hores.
– Una hora i mitja abans de les representacions.

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

- Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala.

INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles