CONCERT PER A VIOLÍ I ORQUESTRA DE BEETHOVEN

AMICS DE LA MÚSICA

05/04/2020 19:00 hores

El concert commemoratiu del naixement de Ludwig van Beethoven (1770-1827), comptarà amb el seu magnífic Concert per a violí i orquestra Op. 61, interpretat pel reconegut violinista anglés, concertino de l’Orquestra del Covent Garden de Londres, Vasko Vasilev. Com a complement a aquesta obra mestra, una genial composició de Mozart (1756-1791), compositor que va influir musicalment amb el geni de Bonn. La seua Missa de la Coronació KV 317 figura entre les grans composicions dedicades a la música sacra, sent una de les més famoses i benvolgudes pel públic juntament amb el Rèquiem K. 626.

El concierto conmemorativo del nacimiento de Ludwig van Beethoven (1770-1827), contará con su magnífico Concierto para violín y orquesta Op. 61, interpretado por el reconocido violinista inglés, concertino de la Orquesta del Covent Garden de Londres, Vasko Vasilev. Como complemento a esta obra maestra, una genial composición de Mozart (1756-1791), compositor que influyó musicalmente con el genio de Bonn. Su Misa de la Coronación KV 317 figura entre las grandes composiciones dedicadas a la música sacra, siendo una de las más famosas y apreciadas por el público junto al Réquiem K. 626.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Aquest esdeveniment ha sigut cancel·lat seguint les directrius de tancament d'espais públics dictades per l'Ajuntament d'Alcoi amb motiu del Covid-19. S'està treballant per a fixar noves dates o per a determinar el procediment de devolució de les localitats adquirides. D'ací a poc temps els podrem oferir més informació a aquest respecte.

Calendari d'espectacles