CONCERT TEATRALITZAT MODERNISTA

Amb La Nova Big Band i el Ballet de la companyia Coco Teatre

25/09/2022 11:30 hores

Un relat musical que ha unit una cuidada posada en escena, amb un impactant treball actoral, coreogràfic i musical, que el converteixen en una cita imprescindible per a tots els públics. La paraula, el cinema, la música i el moviment junts per transmetre emocions a través d’un viatge a la història marcat per les tendències socials del moment.

Comptem amb la presentació del curtmetratge Calíope, dirigit i escrit per Jorge Hinojosa, amb música original de Moisés Olcina i produït per Alcoi Modernista.

Un relato musical que ha unido una cuidada puesta en escena, con un impactante trabajo actoral, coreográfico y musical, que lo convierten en una cita imprescindible para todos los públicos. La palabra, el cine, la música y el movimiento juntos para transmitir emociones a través de un viaje en la historia marcado por las tendencias sociales del momento.

Contamos con la presentación del cortometraje Calíope, dirigido y escrito por Jorge Hinojosa, con música original de Moisés Olcina y producido por Alcoy Modernista.


Fitxa artística

La Nova Big Band
Director: Moisés Olcina.

Ballet de la compañía Coco Teatre
Directora: Rut Calleja.

Programa:

– Marchini
– St Louis Blues (ballet)
– Tin Roof Blues (dixie)
– Jada (dixie)
– Dr. Jazz (dixie)
– Route 66
– Passe del Curtmetratge “Calíope” dirigit per Jorge Hinojosa. Sinopsi: Calíop ens explica la història de Miquel Ventura, un jove escriptor a la recerca de la inspiració per fer front al seu primer gran encàrrec. Música original de Moisés Olcina i produït per Alcoi Modernista.
- Pase del Cortometraje “Calíope” dirigido por Jorge Hinojosa. Sinopsis: Calíope nos cuenta la historia de Miquel Ventura, un joven escritor en busca de la inspiración para hacer frente a su primer gran encargo. Música original de Moisés Olcina y producido por Alcoy Modernista.
– Suspiros de España (ballet)
– Summertime
– Turnin the page
– Caravan (Ballet)
– Basin Street Blues (dixie)
– Sweet Georgia Brown (dixie + músicos)
– Mimas queridas (ballet)
– Jhonson Rag
- Lliurament dels premis als guanyadors del 2n Certamen de Relats Curts i Fotografia, organitzats pel Grup de Recreació Alcoi Modernista.
- Entrega de los premios a los ganadores del 2º Certamen de Relatos Cortos y Fotografía, organizados por El Grupo de Recreación Alcoy Modernista.


Preus i horaris

Entrada gratuïta amb invitació.

Entrada gratuïta amb invitació. Cal arreplegar-la a la taquilla de Teatre Calderon

Durada aproximada: 2h

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles