Constelaciones

DANSA

27/09/2013 11:49 hores

Si un escriptor ha d’escriure amb els seus ulls i un pintor, pintar amb les seues oïdes, com ha de coreografiar un coreògraf? Mai hem conegut la resposta encara que sí que estem convençuts que un somriure ens ajuda en l’impossible somni de capturar l’univers. Com una atracció fatal, impossible d’evitar, Joan Miró s’ha colat en els nostres somnis disparant la imaginació amb una explosió de color que ens ha guiat en un llarg viatge fins a ‘Constelaciones’.

Si un escritor tiene que escribir con sus ojos y un pintor, pintar con sus oídos, cómo tiene que coreografiar un coreógrafo? Nunca hemos conocido la respuesta aunque sí estamos convencidos de que una sonrisa nos ayuda en el imposible sueño de capturar el universo. Como una atracción fatal, imposible de evitar, Joan Miró se ha colado en nuestros sueños disparando la imaginación con una explosión de color que nos ha guiado en un largo viaje hasta Constelaciones.

Durada: 50 minutsclubespectador
Producció: Aracaladanza
Preu: 8 euros / 7 euros / 6 euros (descompte amb el Club de l’Espectador)


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles