Constelaciones

DANSA

27/09/2013 11:49 hores

Si un escriptor ha d’escriure amb els seus ulls i un pintor, pintar amb les seues oïdes, com ha de coreografiar un coreògraf? Mai hem conegut la resposta encara que sí que estem convençuts que un somriure ens ajuda en l’impossible somni de capturar l’univers. Com una atracció fatal, impossible d’evitar, Joan Miró s’ha colat en els nostres somnis disparant la imaginació amb una explosió de color que ens ha guiat en un llarg viatge fins a ‘Constelaciones’.

Si un escritor tiene que escribir con sus ojos y un pintor, pintar con sus oídos, cómo tiene que coreografiar un coreógrafo? Nunca hemos conocido la respuesta aunque sí estamos convencidos de que una sonrisa nos ayuda en el imposible sueño de capturar el universo. Como una atracción fatal, imposible de evitar, Joan Miró se ha colado en nuestros sueños disparando la imaginación con una explosión de color que nos ha guiado en un largo viaje hasta Constelaciones.

Durada: 50 minutsclubespectador
Producció: Aracaladanza
Preu: 8 euros / 7 euros / 6 euros (descompte amb el Club de l’Espectador)


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles