Conversaciones con mamá, dirigida per Juan Echanove -Mostra de Teatre-

TEATRE

30/03/2014 11:15 hores

La mare té vuitanta-dos anys i el seu fill Jaime, cinquanta. Jaime té dona, dos fills, una bella casa, dos cotxes i una sogra que atendre. La mare se les arregla sola i porta la seua vellesa amb dignitat. Un dia ocorre l’inesperat; l’empresa per a la qual treballa Jaime el deixa en el carrer per reajustament de personal. La lamentable situació el porta a prendre decisions dràstiques perquè no pot mantenir el seu tren de vida.

Mamá tiene ochenta y dos años y su hijo Jaime, cincuenta. Jaime tiene mujer, dos hijos, una hermosa casa, dos coches y una suegra que atender. Mamá se las arregla sola y sobrelleva su vejez con dignidad. Un día ocurre lo inesperado; la empresa para la que trabaja Jaime lo deja en la calle por reajuste de personal. La lamentable situación lo lleva a tomar decisiones drásticas porque no puede mantener su tren de vida.

Gènere: Comèdia dramàtica
Durada: 90 minuts
Idioma: Castellano
Producció: Pentación Espectáculos
Intèrprets: María Galiana i Juan Echanove
Direcció: Juan Echanove
Preu: 15 i 17 euros (15 euros amb el descompte del Club de l’Espectador)


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles