COR DE LA GENERALITAT

ÒPERA I SARSUELA

04/04/2017 15:44 hores

Ja fa temps que el públic i la crítica de tota Espanya reconeix al Cor de la Generalitat Valenciana com una de les millors agrupacions corals d’aquest país. Aquest prestigi se’l va guanyar en la primera etapa de la seua trajectòria, des de la seua creació en 1987, amb el nom de Cor de València, i l’ha mantingut brillantment en l’última, des de 2006, com a cor titular de les temporades líriques del Palau de les Arts. En aquesta ocasió el Cor de la Generalitat ens proposa un repertori de conegudes peces d’òpera i sarsuela, un fermall de luxe a la temporada del Teatre Calderón.

Ya hace tiempo que el público y la crítica de toda España reconoce al Cor de la Generalitat Valenciana como una de las mejores agrupaciones corales de este país. Este prestigio se lo ganó en la primera etapa de su trayectoria, desde su creación en 1987, con el nombre de Cor de València, y lo ha mantenido brillantemente en la última, desde 2006, como coro titular de las temporadas líricas del Palau de les Arts. En esta ocasión el Cor de la Generalitat nos propone un repertorio de conocidas piezas de ópera y zarzuela, un broche de lujo a la temporada del Teatro Calderón.

Gènere: Gala d’òpera i sarsuela
Producció: Cor de la Generalitat Valenciana

* Preu de les entrades: 7 euros (públic general), 5 euros (socis del Club de l’Espectador) i 5 euros (joves de fins a 25 anys i jubilats). A la venda en taquilla i a través d’Internet a www.ticketalcoi.com.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles