COR I TERRA

AULA DE TEATRE DE LA UA

28/04/2022 20:00 hores

Cor i terra és un espectacle de creació col·lectiva que parla dels qui som, d’on venim i com podem somiar amb un món millor. Somiar amb un món on trobar l’equilibri amb la naturalesa i amb les nostres arrels. Un món menys individualista i molt més just. L’emergència climàtica és un tema que ens hauria d’amoïnar, però com diu Naomi Klein: “El canvi climàtic és així: és difícil pensar en ell durant molt de temps. Practiquem aquesta forma d’amnèsia ecològica intermitent per motius perfectament racionals. Ho neguem perquè temem que, si deixem que ens envaïsca la plena i crua realitat d’aquesta crisi, tot canviarà. Això implica canviar com vivim i com funcionen les nostres economies, i fins i tot canviar les històries que contem per a justificar el nostre lloc en la Terra».

Cor i terra es un espectáculo de creación colectiva que habla de quienes somos, de dónde venimos y cómo podemos soñar con un mundo mejor. Soñar con un mundo donde encontrar el equilibrio con la naturaleza y con nuestras raíces. Un mundo menos individualista y mucho más justo. La emergencia climática es un tema que nos debería quitar el sueño, pero como dice Naomi Klein: “El cambio climático es así: es difícil pensar en él durante mucho tiempo. Practicamos esta forma de amnesia ecológica intermitente por motivos perfectamente racionales. Lo negamos porque tememos que, si dejamos que nos invada la plena y cruda realidad de esta crisis, todo cambiará. Esto implica cambiar cómo vivimos y cómo funcionan nuestras economías, e incluso cambiar las historias que contamos para justificar nuestro lugar en la Tierra».

Programa de mà.


Fitxa artística

Direcció
Iván Jiménez


Preus i horaris

Gratuït

Horari de taquilla:
- De dimecres a dissabte d'11:30 a 13:30 hores
- De dimecres a divendres de 18 a 20 hores

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles