CUENTO DE NAVIDAD

Compañía Ferroviaria

30/08/2016 11:56 hores

Ebenezer Scrooge és una persona avara i gasiva, que no celebra el Nadal a causa de la seua solitària vida i la seua addicció al treball. No li importen els altres, ni tan sols el seu abnegat empleat Bob Cratchit. Només s’importa a si mateix. Una nit en la seua casa, Scrooge rep la visita de l’esperit del seu antic soci i amic, el difunt Jacob Marley, qui li anuncia una terrible profecia i l’arribada dels tres fantasmes del Nadal. Scrooge no s’espanta i desafia la predicció.

Ebenezer Scrooge es una persona avara y tacaña, que no celebra la Navidad a causa de su solitaria vida y su adicción al trabajo. No le importan los demás, ni siquiera su abnegado empleado Bob Cratchit. Sólo se importa a sí mismo. Una noche en su casa, Scrooge recibe la visita del espíritu de su antiguo socio y amigo, el difunto Jacob Marley, que le anuncia una terrible profecía y la llegada de los tres fantasmas de la Navidad. Scrooge no se asusta y desafía la predicción.

Durada: 60 minuts
Gènere: Teatre familiar
Autor: Charles Dickens
Direcció: Paco Macià
Intèrprets: Miguel Ángel Cárceles, Eloísa Azorín, Diego Juan i Allende García
Música: Frans Winter
Músics: Jorge Medina Molina i Mª Carmen Pérez Botella
Producció: Compañía Ferroviaria

Preu de les entrades: 6 i 8 euros (públic general) – 6 euros (socis del Club de l’Espectador). A la venda en taquilla i a través d’Internet a www.instanticket.es.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles