CYRANO DE BERGERAC- L’Horta Teatre

TEATRE FAMILIAR

05/09/2014 07:32 hores

Adaptació del popular Cyrano de Bergerac d’Edmond Rostand. La companyia fa una revisió d’aquest clàssic universal actualitzant el seu argument i mantenint l’essència i valors de l’obra original. S’han volgut reforçar aquests valors i al mateix temps dotar-los de força teatral barrejant-los amb l’esperit d’aventura, les lluites d’espases, la comèdia i les noves tecnologies.

————-

Adaptación del popular Cyrano de Bergerac d’Edmond Rostand. La compañía hace una revisión de este clásico universal actualizando su argumento y manteniendo la esencia y valores de la obra original. Se han querido reforzar estos valores y al mismo tiempo dotarlos de fuerza teatral mezclándolos con el espíritu de aventura, las luchas de espadas, la comedia y las nuevas tecnologías.

Durada: 75 minuts
Gènere: Teatre familiar
Idioma: valencià
Direcció i text: Roberto García
Intèrprets: Toni Agustí, Jordi Ballester, Xavi Cubas, Marta Chiner, Héctor Fuster, María Maroto, Juanjo Navarro i Alfred Picó
Producció: L’Horta Teatre i Escalante Centre Teatral

Preu: 3 (per a xiquets de fins a 12 anys), 5 i 7 euros. Amb descompte del Club de l’Espectador. Els descomptes només són aplicables comprant les entrades en taquilla


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles