DA CAPO

VOL-RAS

22/12/2015 10:37 hores

Dos tècnics d’escena viuen a la seua manera un concert. La seua preparació, els imprevists, les inquietuds, les il·lusions, els conflictes de relació, la rebel·lió dels objectes… Un recorregut amb imaginació per un món sonor, des del silenci a la música, sense paraules i amb grans dosis d’humor. Continuarà demà l’espectacle? Pot ser que alguna cosa inesperada ho pose en perill i que els nostres protagonistes hagen d’enginyar una solució. Pot ser que hagen de començar “da capo”.

Dos técnicos de escena viven a su manera un concierto. Su preparación, los imprevistos, las inquietudes, las ilusiones, los conflictos de relación, la rebelión de los objetos… Un recorrido con imaginación por un mundo sonoro, desde el silencio a la música, sin palabras y con grandes dosis de humor. ¿Continuará mañana el espectáculo? Puede que algo inesperado lo ponga en peligro y que nuestros protagonistas tengan que ingeniar una solución. Puede que tengan que empezar “da capo”.

Durada: 85 minuts
Gènere: Comèdia gestual
Idioma: Català
Direcció: Vol-Ras
Música: Pau de Nut
Intèrprets: Joan Segalés i Joan Faneca
Producció: Vol-Ras

Preu de les entrades: 12 i 15 euros (públic general) – 12 euros (socis del Club de l’Espectador). A la venda a taquilla i a www.instanticket.es


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles