DANI MIQUEL

De Vinaròs a Oriola, el país vola!

17/09/2017 17:48 hores

La vida és un viatge, i eixa és la idea que ha volgut transmetre Dani Miquel amb aquest nou treball. Un nou espectacle on ens trobem personatges molt singulars com Enric Valor i els seus contes o els trens que recorren el nostre país i que han ajudat a canviar la vida de moltes persones. A més, trobarem un Joan Petit a qui li agraden tots els ritmes, i Feliu, que amb el seu rap ens descobreix les paradoxes de la vida moderna. I què dir de les cançons que sense adonar-nos les coneixem tots i encara perduren, malgrat eixes modes que van tan ràpides.

La vida es un viaje, y esa es la idea que ha querido transmitir Dani Miquel con este nuevo trabajo. Un nuevo espectáculo donde nos encontramos con personajes muy singulares como Enric Valor y sus cuentos o con los trenes que recorren nuestro país y que han ayudado a cambiar la vida de muchas personas. Además, encontraremos a un Joan Petit que le gustan todos los ritmos y Feliu, que con su rap nos descubre las paradojas de la vida moderna. Y qué decir de las canciones que sin darnos cuenta las conocemos todos y aún perduran a pesar de esas modas que van tan rápidas.

Durada: 1 hora i 10 minuts
Gènere: cançó
Idioma: valencià
Intèrprets: Dani Miquel i els Ma·Me·Mi·Mo·Músics (Josep Alcover, Rafa Solbes, Àlvar Carpi, Vicent Millo i Josep Maravilla)
Producció: Dani Miquel

* Preu de les entrades: 5 euros (joves de fins a 25 anys), 6 euros (socis del Club de l’Espectador), 6 euros (amfiteatre) i 6 euros (pati de butaques. A la venda en taquilla i a Internet a través de www.ticketalcoi.com.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles