DE LA VELLA AL CANT

CORPORACIÓ MUSICAL PRIMITIVA

30/12/2015 15:58 hores

La Corporació Musical Primitiva d’Alcoi ens presenta el seu Concert especial per a aquest 2016 sota el títol: De la Vella al cant. Un concert d’àries d’òpera i romanços de sarsuela interpretats per la soprano alcoiana Tania Bou i el baríton Javier Pérez. Tots dos intèrprets estaran acompanyats pels músics de la Corporació Musical Primitiva d’Alcoi sota la direcció del seu titular Àngel Lluís Ferrando.

La Corporació Musical Primitiva d’Alcoi nos presenta su Concierto especial para este 2016 bajo el título: De la Vella al cant. Un concierto de arias de ópera y romances de zarzuela interpretados por la soprano alcoyana Tania Bou y el barítono Javier Pérez. Los dos intérpretes estarán acompañados por los músicos de la Corporació Musical Primitiva d’Alcoi bajo la dirección de su titular Àngel Lluís Ferrando.

Gènere: Música de banda
Direcció: Àngel Lluís Ferrando
Intèrprets: Tania Bou (soprano) i Javier Pérez (baríton)
Producció: Corporació Musical Primitiva d’Alcoi

Preu de les entrades: 6 i 8 euros (públic general), 6 euros (amb el descompte del Club de l’Espectador).


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles