DE SUKEI A NAIMA – Mostra de Teatre

LA DEPENDENT / IVC

04/04/2017 15:20 hores

En l’obra es tracta la pèrdua, a través de les prohibicions i persecucions, de la identitat i la cultura del poble morisc. El patiment d’una societat sotmesa que lluita per preservar la seua religió i costums. Mitjançant tres generacions es veurà l’evolució de la repressió, abans i després de l’expulsió. Les protagonistes (tres dones) patiran l’abandó amb diferents cares i hauran d’enfrontar-se a la lleialtat vers la família i la seua fe. Tres moments de decisions transcendents, que marcaran la resta de les seues vides.

En la obra se trata la pérdida, a través de las prohibiciones y persecuciones, de la identidad y la cultura del pueblo morisco. El sufrimiento de una sociedad sometida que lucha para preservar su religión y costumbres. Mediante tres generaciones se verá la evolución de la represión, antes y después de la expulsión. Las protagonistas (tres mujeres) sufrirán el abandono con diferentes caras y tendrán que enfrentarse a la lealtad verso la familia y su fe. Tres momentos de decisiones trascendentes, que marcarán el resto de sus vidas.

Durada: 90 minuts
Gènere: Teatre
Idioma: Valencià
Autora: Gemma Miralles
Direcció: Gemma Miralles i Cristina Lügstenmanm
Intèrprets: Pepa Miralles, Pep Sellés, Vicent Pastor, Gemma Miralles, Marta Chiner, Rafa Segura i Aina Gimeno
Producció: La Dependent – Institut Valencià de Cultura

* Preu de les entrades: 10 euros (públic general), 8 euros (socis del Club de l’Espectador) i 8 euros (joves de fins a 25 anys). A la venda en taquilla i a través d’Internet a www.ticketalcoi.com.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles