DE VUELTA

CÍA. DE DANZA JOSÉ SORIANO

17/09/2017 18:41 hores

Amb aquesta nova aposta que fa l’artista i coreògraf alacantí José Soriano, realitza un recorregut musical i coreogràfic, evolucionat i actual, amb el propòsit de mostrar a l’espectador l’important i meravellosa que és la nostra cultura i que, sens dubte, emocionarà i no deixarà indiferent els assistents. Disposa d’un repertori de músiques seleccionades per l’artista, així com de música en directe, interpretada i composta per una formació de músics liderada per David González.

Con esta nueva apuesta que hace el artista y coreógrafo alicantino José Soriano, realiza un recorrido musical y coreográfico evolucionado y actual con el propósito de mostrar al espectador lo importante y maravillosa que es nuestra cultura y que sin duda alguna va a emocionar y no dejará indiferente a los asistentes. Cuenta con un repertorio de músicas seleccionadas por el artista, así como con música en riguroso directo, interpretada y compuesta por una formación de músicos liderada por David González.

Durada: 1 hora i 30 minuts
Gènere: dansa espanyola
Direcció: José Soriano
Intèrprets: Marisa Rabadán, Virginia Sala, Eva Arcacia, José Soriano, Andrea Campillo, Inmaculada Jaén, Julia Rubio i el cos de ball de la companyia
Producció: Compañía José Soriano

* Preu de les entrades: 8 euros (alumnes de les escoles de dansa) i 12 euros (públic general). Els xiquets i xiquetes de 3 anys o més menuts no han de comprar entrada però sí que han de recollir una invitació a la taquilla. A la venda en taquilla i a Internet a través de www.ticketalcoi.com (despeses de distribució 1,21 euros IVA inclòs).


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles