DE VUELTA

CÍA. DE DANZA JOSÉ SORIANO

17/09/2017 18:41 hores

Amb aquesta nova aposta que fa l’artista i coreògraf alacantí José Soriano, realitza un recorregut musical i coreogràfic, evolucionat i actual, amb el propòsit de mostrar a l’espectador l’important i meravellosa que és la nostra cultura i que, sens dubte, emocionarà i no deixarà indiferent els assistents. Disposa d’un repertori de músiques seleccionades per l’artista, així com de música en directe, interpretada i composta per una formació de músics liderada per David González.

Con esta nueva apuesta que hace el artista y coreógrafo alicantino José Soriano, realiza un recorrido musical y coreográfico evolucionado y actual con el propósito de mostrar al espectador lo importante y maravillosa que es nuestra cultura y que sin duda alguna va a emocionar y no dejará indiferente a los asistentes. Cuenta con un repertorio de músicas seleccionadas por el artista, así como con música en riguroso directo, interpretada y compuesta por una formación de músicos liderada por David González.

Durada: 1 hora i 30 minuts
Gènere: dansa espanyola
Direcció: José Soriano
Intèrprets: Marisa Rabadán, Virginia Sala, Eva Arcacia, José Soriano, Andrea Campillo, Inmaculada Jaén, Julia Rubio i el cos de ball de la companyia
Producció: Compañía José Soriano

* Preu de les entrades: 8 euros (alumnes de les escoles de dansa) i 12 euros (públic general). Els xiquets i xiquetes de 3 anys o més menuts no han de comprar entrada però sí que han de recollir una invitació a la taquilla. A la venda en taquilla i a Internet a través de www.ticketalcoi.com (despeses de distribució 1,21 euros IVA inclòs).


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles