DESCOBRINT L’ILLA DEL TRESOR

Màgic 6

20/09/2018 08:07 hores

Robert és un xiquet malaltís que passa la major part dels seus dies gitat al llit de la seua fastuosa habitació. Els seus companys de classe, animats per l’enveja, decideixen entrar en la seua casa per a aconseguir la seua fantástica col·lecció de medalles just la nit en què ell no hi és. Però la seua sorpresa será enorme en descobrir que el jove continua a l’habitació. A partir d’eixe moment, el jove Robert els descobrirà un món de fantasia i el tresor més gran que mai no podrien haver imaginat.

Robert es un niño enfermizo que pasa la mayor parte de sus días postrado en la cama de su fastuosa habitación. Sus compañeros de clase, motivados por la envidia, deciden entrar en su casa para conseguir su fantástica colección de medallas justo la noche en qué él no está. Pero su sorpresa será enorme al descubrir que el joven continúa en la habitación. A partir de ese momento, el joven Robert les descubrirá un mundo de fantasía y el tesoro más grande que nunca podrían haber imaginado.

Gènere: Teatre
Direcció: Julio Martí
Intèrprets: Roberto Costa, Juanfran Sáez, Alberto Jiménez de Dios, Diego Monzón
Producció: Màgic 6
Edad mínima recomanada: 6 anys

– Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l’Espectador com en altres conceptes).
– Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.
– Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala.
INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles