DESCONCERTO- Orquestra de Cambra de l’Empordà

MOSTRA DE TEATRE

21/05/2022 20:00 hores

Tot comença quan s’obri el teló i els músics són enxampats per sorpresa, a l’espera del irector d’orquestra. Un a un van fent la seua presentació, fent una versió d’un clàssic de Mozart, amb característiques musicals de diferents països i continents. Quan arriba el director s’inicia la lluita entre el seu repertori i el de l’orquestra. Amb això es van alternant les dues propostes: repertori de partitura original o repertori a partir de l’original amb variacions i improvisacions. Un concert teatral dirigit, pensat i adequat per a tots els públics, en un espectacle recomanable tant per als amants de la música com per als que creuen que desconeixen els clàssics i per als quals la descobriran. Una invitació a deixar-se seduir per 13 músics-actors que interpreten un repertori musical imprescindible.

Todo empieza cuando se abre el telón y los músicos son pillados por sorpresa, a la espera del director de orquesta. Uno a uno van haciendo su presentación, haciendo una versión de un clásico de Mozart, con características musicales de diferentes países y continentes. Cuando llega el director se inicia la lucha entre su repertorio y el de la orquesta. Con esto se van alternando las dos propuestas: repertorio de partitura original o repertorio a partir del original con variaciones e improvisaciones. Un concierto teatral dirigido, pensado y adecuado para todos los públicos, en un espectáculo recomendable tanto para los amantes de la música como para los que creen que desconocen los clásicos y para los que la descubrirán. Una invitación a dejarse seducir por 13 músicos-actores que interpretan un repertorio musical imprescindible.


Fitxa artística

Autoria i direcció
Jordi Purtí

Intèrprets
Orthemis - Nova Orquesta Cámara Emporda
Naeon Kim, Nacho Lezcano, Natalia Klymyshyn, Cecília Burguera, David Sanmartí, Tamara Caño, Sergi Ruíz, Queralt Garcia, Carles Coll Bardés, Tigran Yeritsyan, Mónica Cruzata i Dimitry Yaroslavtsev


Multimèdia


Preus i horaris

Preu 8 i 10 €

Durada: 75 minuts

Horari de taquilla:
- De dimecres a dissabte d'11:30 a 13:30 hores
- De dimecres a divendres de 18 a 20 hores

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles