DESPERTARÀS AHIR- Ornitorincs

TEATRE-MUSICAL D'HUMOR

16/12/2014 17:18 hores

Una comèdia musical plena d’equívocs i hipnotisme en la qual la coneguda actriu, Margot Grey, està representant l’última funció del seu reeixit espectacle de varietats. La vespra rep la visita d’un estrany personatge que forma part del seu fosc passat, Adolph Lee Grant, que li reclama part de la seua vida. Margot es veu assetjada per Adolph i ací comença una fugida plena de secrets i misteris que atrapa a l’espectador. Divertidíssimes escenes en les quals Margot no recorda res del seu passat a causa de l’accident que li va provocar amnèsia. Escrita per Jaidy Kanesh i dirigida per Jaime Pujol en la versió de Diego Braguinsky.

Una comedia musical llena de equívocos e hipnotismo en la que la conocida actriz, Margot Grey, está representando la última función de su exitoso espectáculo de variedades. La víspera recibe la visita de un extraño personaje que forma parte de su oscuro pasado, Adolph Lee Grant, que le reclama parte de su vida. Margot se ve acosada por Adolph y ahí empieza una huida llena de secretos y misterios que atrapa al espectador. Divertidísimas escenas en las que Margot no recuerda nada de su pasado debido al accidente que le provocó amnesia. Escrita por Jaidy Kanesh y dirigida por Jaime Pujol en la versión de Diego Braguinsky.

Durada: 90 minuts
Gènere: Teatre-musical d’humor
Idioma: Valencià
Direcció: Jaime Pujol
Intèrprets: Josep Manel Casany, Noelia Pérez, Toni Misó i Diego Braguinsky
Producció: CulturArts Teatre i Dansa, El Punt de la I i Tossal Producciones

Preu: 8 i 10 euros (amb el descompte del Club de l’Espectador). Entrades a la venda a taquilla i a través d’InstanTicket.es. Els descomptes només són aplicables comprant les entrades en taquilla


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles