Dia de noces

DANSES CARRASCAL

10/09/2013 21:54 hores

És dia feiner a una partida de la nostra comarca. Estem al mes de setembre i els llauradors han matinat per segar el blat. Hui la feina es deu acurtar, ja que l’endemà serà un dia gran al veïnat. Es casen dos fills del poble i tots els habitants volen fer-los una gran festa. Al voltant d’aquest esdeveniment sorgeixen situacions diferents: les jovenetes pensen amb els xicots que podran veure a la festa; les dones al llavador, mentre renten la roba, fan broma del canvi que li espera a la nova casada; la preparació dels nuvis per anar a l’església i la celebració posterior al casori donaran per finalitzada una jornada que als nostres avantpassats els servia per fer noves amistats, noves relacions i qui sap si noves parelles per a què el poble torne a viure un nou Dia de Noces.

Es día laborable en una partida de nuestra comarca. Estamos en el mes de septiembre y los labriegos han madrugado para segar el trigo. Hoy el trabajo se debe de acortar, puesto que el día siguiente será un día grande en el vecindario. Se casan dos hijos del pueblo y todos los habitantes quieren hacerles una gran fiesta. Alrededor de este acontecimiento surgen situaciones diferentes: las jovencitas piensan con los chicos que podrán ver en la fiesta; las mujeres en el lavador, mientras lavan la ropa, hacen broma del cambio que le espera a la nueva casada; la preparación de los novios para ir a la iglesia y la celebración posterior al casamiento darán por finalizada una jornada que a nuestros antepasados les servía para hacer nuevas amistades, nuevas relaciones y quién sabe si nuevas parejas para que el pueblo vuelva a vivir un nuevo ‘Dia de Noces’.

12 d’octubre 2013
Gènere: Dansa tradicionalclub espectador BN
Durada: 90 minuts
Producció: Grup de Danses Carrascal
Preu: 6 euros / 5 euros (amb descompte del Club de l’Espectador)


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles