DIA EUROPEU DE LA MÚSICA

ORQUESTRA SIMFÒNICA D'ALCOI

07/06/2018 09:02 hores

L’Orquestra Simfònica d’Alcoi torna a l’escenari del Teatre Calderón per a celebrar el Dia Europeu de la Música. Aquest concert aprofita també per a concloure el curs 2017-2018 de la Simfònica d’Alcoi, en un any replet de canvis i nous projectes per a l’entitat resident al Calderón.

La Orquesta Simfònica d’Alcoi vuelve al escenario del Teatre Calderón para celebrar el Día Europeo de la Música. Este concierto aprovecha también para concluir el curso 2017-2018 de la Simfònica d’Alcoi, en un año repleto de cambios y nuevos proyectos para la entidad residente en el Calderón.

Gènere: música simfònica
Direcció: Gregori Casasempere
Intèrprets: Orquestra Simfònica d’Alcoi
Producció: Orquestra Simfònica d’Alcoi i Ajuntament d’Alcoi

* Preu de les entrades: 12 euros, 10 euros (Club de l’Espectador), 8 euros (socis de l’Orquestra Simfònica d’Alcoi). A la venda a taquilla i a Internet (despeses de distribució, 1,21 euros IVA inclòs).

– Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l’Espectador com en altres conceptes).
– Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.
– Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala.
INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles