VIVIMOS SIEMPRE JUNTOS, El Musical

MUSICAL

02/04/2015 11:59 hores

Principis dels anys 80. Dos xics abandonen el poble i escapen a Madrid perseguint un somni: muntar el seu grup i triomfar en el món de la música. En plena ebullició cultural i social, la ciutat els rep indiferent amb un bany de realitat: sense treball ni diners, cap manager, cap casa de discos s’interessa per ells… Però ja no poden tornar al poble com derrotats. Després d’acceptar treball com a cambrers en un pub de nom “El 33” coneixen a un altre parell de músics tan divertits i desesperats com ells. Amb ells munten el seu grup, “Rulé”, i guanyen el concurs que els permet gravar el seu primer single i signar un contracte amb una discogràfica. Punt de partida per a convertir-se en el grup musical de major èxit en el país. I en el principi dels seus autèntics problemes…

Principios de los años 80. Dos chicos abandonan el pueblo y escapan a Madrid persiguiendo un sueño: montar su grupo y triunfar en el mundo de la música. En plena ebullición cultural y social, la ciudad les recibe indiferente con un baño de realidad: sin trabajo ni dinero, ningún manager, ninguna casa de discos se interesa por ellos… Pero ya no pueden volver al pueblo como derrotados. Tras aceptar trabajo como camareros en un garito de nombre “El 33” conocen a otro par de músicos tan divertidos y desesperados como ellos. Con ellos montan su grupo, “Rulé”, y ganan el concurso que les permite grabar su primer single y firmar un contrato con una discográfica. Punto de partida para convertirse en el grupo musical de mayor éxito en el país. Y en el principio de sus auténticos problemas…

Durada: 180 minuts
Gènere: Musical
Direcció: Noel Barroso López
Intèrprets: Oscar Ruiz, Coral María Mancha, Sergio González, Inés Contreras, Toni Lorenzo, Esther Mulio, Noel Barroso, Pedro González i Andrea Jover.
Producció: Studio 23 de l’Associació de Veïns de la Zona Nord

Preu: 8 euros a benefici de Solc (Associació d’Ajuda en el Tractament del Càncer), a la venda a taquilla i a través d’InstanTicket.es.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles