DISNEY FANTASY amb la Nova d’Alcoi

MÚSICA DE BANDA

15/09/2015 14:12 hores

La Societat Musical Nova d’Alcoi oferirà un concert en que les melodies de les pel·lícules de Disney inundaran el Teatre Calderón d’Alcoi. Obres com per exemple “El Rey León”, “El libro de la selva” o “La Bella y la Bestia” seran protagonistes en aquest espectacle en que la música s’unirà amb el cant i el ball. Disfruten de la màgia de Disney amb segell d’artistes locals!

La Societat Musical Nova d’Alcoi ofrecerá un concierto en que las melodías de las películas de Disney inundarán el Teatre Calderón d’Alcoi. Obras como por ejemplo “El Rey León”, “El libro de la selva” o “La Bella y la Bestia” serán protagonistas en este espectáculo en que la música se unirá con el canto y el baile. Disfruten de la magia de Disney con sello de artistas locales!

Durada: 120 minuts
Gènere: Música de banda
Direcció: Joan Doménech Calaforra
Intèrprets: Societat Musical Nova d’Alcoi, Alumnes de Cant de l’Escola de la Música Nova, Coral Polifònica Alcoiana i Masters Ballet
Producció: Societat Musical Nova d’Alcoi

* Preu de les entrades: 6 i 8 euros (públic general) – 6 euros (socis del Club de l’Espectador). A la venda a taquilla i a InstanTicket.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles