DISNEY FANTASY amb la Nova d’Alcoi

MÚSICA DE BANDA

15/09/2015 14:12 hores

La Societat Musical Nova d’Alcoi oferirà un concert en que les melodies de les pel·lícules de Disney inundaran el Teatre Calderón d’Alcoi. Obres com per exemple “El Rey León”, “El libro de la selva” o “La Bella y la Bestia” seran protagonistes en aquest espectacle en que la música s’unirà amb el cant i el ball. Disfruten de la màgia de Disney amb segell d’artistes locals!

La Societat Musical Nova d’Alcoi ofrecerá un concierto en que las melodías de las películas de Disney inundarán el Teatre Calderón d’Alcoi. Obras como por ejemplo “El Rey León”, “El libro de la selva” o “La Bella y la Bestia” serán protagonistas en este espectáculo en que la música se unirá con el canto y el baile. Disfruten de la magia de Disney con sello de artistas locales!

Durada: 120 minuts
Gènere: Música de banda
Direcció: Joan Doménech Calaforra
Intèrprets: Societat Musical Nova d’Alcoi, Alumnes de Cant de l’Escola de la Música Nova, Coral Polifònica Alcoiana i Masters Ballet
Producció: Societat Musical Nova d’Alcoi

* Preu de les entrades: 6 i 8 euros (públic general) – 6 euros (socis del Club de l’Espectador). A la venda a taquilla i a InstanTicket.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles