DIVENIRE (Circle of Trust & Logela)- Mostra de Teatre

DANSA

22/04/2015 15:07 hores

Divenire: Arribar a ser, evolucionar, fer-se. Un pas més, un treball totalment diferent a l’anterior creat. El cor, centre de les nostres emocions, és el punt de partida per al desenvolupament metafòric d’obra: situacions viscudes per l’individu, que conformen l’afany de superació a nivell personal i grupal, l’evolució per mitjà de l’esforç, de la col·laboració… El grup és el cercle, un cicle que es repeteix, s’alimenta de si mateix i ens porta fins al final d’un llarg viatge: aconseguir els nostres somnis. “Divenire” és break dance, hip-hop, composició contemporània, multimèdia… Tot açò portat a la seua màxima expressió, en un treball que sorprendrà i farà gaudir i vibrar al públic.

Divenire: Llegar a ser, evolucionar, hacerse. Un paso más, un trabajo totalmente diferente a lo anterior creado. El corazón, centro de nuestras emociones, es el punto de partida para el desarrollo metafórico de obra: situaciones vividas por el individuo, que conforman el afán de superación a nivel personal y grupal, la evolución por medio del esfuerzo, de la colaboración… El grupo es el círculo, un ciclo que se repite, se alimenta de sí mismo y nos lleva hasta el final de un largo viaje: alcanzar nuestros sueños. “Divenire” es break dance, hip hop, composición contemporánea, multimedia… Todo ello llevado a su máxima expresión, en un trabajo que sorprenderá y hará disfrutar y vibrar al público.

Durada: 55 minuts
Gènere: Dansa
Direcció: Jordi Vilaseca
Intèrprets: Ignacio Fernández, David Ventosa, Alberto Pardo, Marcos Pardo, Juan Manuel Aragón i Victor Lázaro
Producció: Circle of Trust & Logela

Preu: 6 i 8 euros. Entrades a la venda a taquilla i a través d’InstanTicket.es.
Descompte del Club de l’Espectador només aplicable comprant les entrades a taquilla.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles