DON GIOVANNI de Mozart

ASSOCIACIÓ AMICS DE LA MÚSICA D'ALCOI

31/10/2023 20:00 hores

DON GIOVANNI de Mozart

És una de les obres mestres de Wolfgang Amadeus Mozart i una partitura imprescindible del repertori operístic. Aquest drama jocós en dos actes, es va estrenar a Praga el 1787. Està ambientat a la Sevilla del s. XVII i protagonitzat per Don Juan, convertit en un autèntic mite. Personatge seductor, faldiller, egoista i caradura a qui espera un tràgic final després dels seus pecats i excessos. L’ària més cèlebre de la partitura es titula «La ci darem la mano», un duet que es troba entre les peces més populars del repertori. Don Giovanni es dedica a seduir dones i a burlar-se dels que busquin castigar-lo. Una nit, entra emmascarat a l’habitació de la senyora Anna, disposat a enamorar-la, però la dona ho descobreix i alerta el seu pare, el Comanador, que s’enfronta a Don Giovanni. El llibertí dóna mort al Comanador i escapa, sense que ni la senyora Anna ni el seu promès, el senyor Octavio, el puguin aturar. Tot indica que Don Joan no tindrà càstig, però en el seu camí es creuarà un vell enemic a qui no podrà burlar.

 

DON GIOVANNI de Mozart

Es una de las obras maestras de Wolfgang Amadeus Mozart y una partitura imprescindible del repertorio operístico. Este drama jocoso en dos actos, se estrenó en Praga en 1787. Está ambientado en la Sevilla del s. XVII y protagonizado por Don Juan, convertido en un auténtico mito. Personaje seductor, mujeriego, egoísta y caradura al que le espera un trágico final tras sus pecados y excesos. El aria más célebre de la partitura se titula «La ci darem la mano», un dúo que se encuentra entre las piezas más populares del repertorio. Don Giovanni se dedica a seducir mujeres y a burlarse de quienes busquen castigarlo. Una noche, entra enmascarado a la habitación de Doña Anna, dispuesto a enamorarla, pero la mujer lo descubre y alerta a su padre, el Comendador, quien se enfrenta a Don Giovanni. El libertino da muerte al Comendador y escapa, sin que ni Doña Anna ni su prometido, Don Octavio, puedan detenerlo. Todo indica que Don Juan no tendrá castigo, sin embargo, en su camino se cruzará un viejo enemigo a quien no podrá burlar.


Fitxa artística

Solistes, cor i osquestra de la Companyia Lírica Òpera 2001

 

Solistas, coro y orquesta de la Compañía Lírica Ópera 2001


Preus i horaris

Preu: 50, 45 i 35 €

Horari de taquilla:
- De dimecres a dissabte d'11:30 a 13:30 hores
- De dimecres a divendres de 18 a 20 hores

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles