Don Juan Tenorio, El Trabajo

TEATRE CLÀSSIC

27/09/2013 11:42 hores

La Societat ‘El Trabajo’ posa en escena el drama religiós fantàstic i romàntic en vers, dividit en dues parts de quatre actes i tres actes Don Juan Tenorio, de José Zorrilla. Mig segle després de la seua última posada en escena, també per una agrupació d’aficionats locals; aquesta centenària Societat, abrigallada per un gran grup d’actors i actrius, emprenen una llarga i àrdua tasca que no és una altra que representar el mític i popular Don Juan Tenorio. L’autor val·lisoletà va saber plasmar en Don Juan el romàntic pur que cerca l’amor ideal, trobat en Doña Inés: “empezó por una apuesta, siguió por un devaneo y hoy me quema el corazón”.

La Sociedad ‘El Trabajo’ pone en escena el drama religioso fantástico y romántico en verso, dividido en dos partes de cuatro actos y tres actos Don Juan Tenorio, de José Zorrilla. Medio siglo después de su última puesta en escena, también por una agrupación de aficionados local; ésta centenaria Sociedad, arropada por un grupo de entregados actores y actrices, emprenden una larga y ardua tarea que no es otra que representar el mítico y popular Don Juan Tenorio. El autor vallisoletano supo plasmar en Don Juan el romántico puro que busca el amor ideal, encontrado en Doña Inés: “empezó por una apuesta, siguió por un devaneo y hoy me quema el corazón”.

Durada: 120 minuts
Idioma: Castellano
Producció: Sociedad El Trabajo clubespectador
Direcció: Ignacio Miró Francés
Preu: 12 euros / 10 euros / 8 euros (amb descompte del Club de l’Espectador)
Més informació: Sociedad ‘El Trabajo’. Carrer Gonçal Barrachina 12, Alcoi. Telèfon: 96 554 22 08


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles