Dot de Maduixa Teatre -Mostra de Teatre-

DANSA FAMILIAR

30/03/2014 11:08 hores

Continuant amb la seua reeixida gira de RAS! i CONSONANT per tota Europa, Maduixa Teatre presenta DOT. Un espectacle en el qual la dansa, la música i les noves tecnologies es combinen per a oferir un trencaclosques on tot és possible. Prenent com a punt de partida l’estimulant treball de l’artista nord-americà Sol Lewitt, transformen una gegant paret blanca en un espai ple de color. Una tendra i màgica història que pretén estimular i fer gaudir al públic amb la bellesa plàstica i poètica de l’espectacle.

Continuando con su exitosa gira de RAS! y CONSONANT por toda Europa, Maduixa Teatre presenta DOT. Un espectáculo en el cual la danza, la música y las nuevas tecnologías se combinan para ofrecer un rompecabezas donde todo es posible. Tomando como punto de partida el estimulante trabajo del artista norteamericano Sol Lewitt transforman una gigante pared blanca en un espacio lleno de color. Una tierna y mágica historia que pretende estimular y hacer disfrutar al público con la belleza plástica y poética del espectáculo.

Gènere: Dansa familiar
Durada: 45 minuts
Producció: Maduixa Teatre
Preu: 3 i 5 euros (3 euros amb el descompte del Club de l’Espectador) – aforament limitat a 450 persones

maxresdefault

TAM TAM, ESPECTACLE DE CARRER

Al voltant de la plaça d’Espanya abans de la representació de DOT

Tam Tam és un espectacle de carrer que combina teatre i dansa en altura a ritme de tambors i música en directe. Sis impactants personatges passegen per la ciutat de manera sincronitzada marcats pels potents ritmes de la música. El so, la veu, el moviment, una relació directa amb el públic i molta energia que sorprèn les mirades de grans i menuts.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles