ORQUESTRA SIMFÒNICA CAIXA ONTINYENT- A benefici de Solc i AFA Alcoi

MÚSICA SIMFÒNICA

15/09/2015 11:38 hores

L’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent comptarà una vegada més amb la direcció de Saül Gómez. Un concert basat en les obres de dos compositors valencians amb projecció internacional. És el cas del neoclàssic Joaquin Rodrigo, famós universalment gràcies a la seua obra ‘El Concierto de Aranjuez’ i del contemporani Juanjo Colomer, que actualment resideix a Hollywood on compon música per a la indústria cinematogràfica. Per a l’ocasió comptarem amb el reconegut guitarrista Rubén Parejo, director del Certamen Internacional de Guitarra Luys Milà i professor del Conservatori Superior de Música de València, qui interpretarà ‘El Concierto de Aranjuez’ coincidint amb el 75 aniversari de la seva estrena el 1940; i ‘Sorolla’, l’obra que Colomer va compondre el 2013 a petició del Ballet Nacional d’Espanya per commemorar el 150 aniversari del naixement del pintor valencià.

L’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent contará una vez más con la dirección de Saül Gómez. Un concierto basado en las obras de dos compositores valencianos con proyección internacional. Es el caso del neoclásico Joaquin Rodrigo, famoso universalmente gracias a su obra ‘El Concierto de Aranjuez’ y del contemporáneo Juanjo Colomer, que actualmente reside en Hollywood donde compone música para la industria cinematográfica. Para la ocasión contaremos con el reconocido guitarrista Rubén Parejo, director del Certamen Internacional de Guitarra Luys Milà y profesor del Conservatorio Superior de Música de Valencia, quien interpretará ‘El Concierto de Aranjuez’ coincidiendo con el 75 aniversario de su estreno el 1940; y ‘Sorolla’, la obra que Colomer compuso el 2013 a petición del Ballet Nacional de España para conmemorar el 150 aniversario del nacimiento del pintor valenciano.

Gènere: Música simfònica
Direcció: Saül Gómez
Intèrprets: Rubén Parejo, guitarra solista
Producció: Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent

* Preu de les entrades: 13 euros. A la venda a taquilla i a InstanTicket.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles