DUNA + URBÀLIA RURANA

CIRCUIT SONORA

08/01/2022 20:00 hores

Duna

Eduard Navarro, un dels músics més importants de les músiques tradicionals a València, després d’una llarga trajectòria implicat en projectes col·lectius lidera ara la seua pròpia formació, Ensemble Duna, que ofereix un repertori de peces tradicionals de l’entorn mediterrani i va ser finalista als Premis Carles Santos 2020. Cançons valencianes, de Bòsnia, Bulgària, Creta, Macedònia, o Turquia comparteixen repertori amb els trobadors occitans, les danses medievals italianes i cantigues de Santa Maria, totes en les seues llengües originals a més de peces instrumentals.

Urbàlia Rurana

Més de tres dècades porten Urbàlia Rurana conreant el seu estil particular de música popular valenciana i mediterrània, fidel a la seua idea fundacional d’acostar la nostra música a les influències d’altres països de la ribera del mar Mediterrani, un món i una mar que per a ells és un espai d’evocació i d’inspiració constant. «Urbàlia Rurana. 30 anys de camí» és el seu concert antològic, on ens presenten noves aproximacions al seu repertori de tots els temps, però també avançaran altres idees i propostes que parlen dels seus nous projectes.


Preus i horaris

Preu 3 euros

Horari de taquilla:
- De dimecres a dissabte d'11:30 a 13:30 hores
- De dimecres a divendres de 18 a 20 hores

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles