EL AMOR BRUJO – SIMFONIA NÚM. 7 Beethoven

ADDA SIMFÒNICA

22/12/2017 12:11 hores

Algunes de les músiques més emblemàtiques de la història, el ballet que va significar la consagració de la música espanyola més enllà de les nostres fronteres, l’amor, la passió, el desamor, la màgia, amb el ritme més dancístico de Manuel de Falla i les melodies de Beethoven com a contrapunt i unitat. Wagner definia aquesta setena simfonia com l’“apoteosi de la dansa”. És aquest un concert colorista i apassionat amb les imatges inèdites del mundialment conegut artista de comic Sagar Fornies. La veu profunda original i salvatge de Ginesa Ortega que va ser la responsable del primer enregistrament d’aquesta partitura i la direcció musical de l’emblemàtic mestre valencià Josep Vicent enfront d’una ADDA SIMFÒNICA que en cada producció d’aquests últims mesos sona al punt àlgid d’inspiració. Si cal definir aquest concert en una frase que unifica Falla, Beethoven i tots els seus intèrprets, es tracta d’un tot brillant i de gran força rítmica. Concert organitzat per la Diputació Provincial d’Alacant.

Algunas de las músicas más emblemáticas de la historia, el ballet que significó la consagración de la música española más allá de nuestras fronteras, el amor, la pasión, el desamor, la magia, con el ritmo más dancístico de Manuel de Falla y las melodías de Beethoven como contrapunto y unidad. Wagner definía esta séptima sinfonía como la “apoteosis de la danza”. Es este un concierto colorista y apasionado con las imágenes inéditas del mundialmente conocido artista de comic Sagar Fornies. La voz profunda original y salvaje de Ginesa Ortega que fue la responsable de la primera grabación de esta partitura y la dirección musical del emblemático maestro valenciano Josep Vicent frente a una ADDA SIMFÒNICA que en cada producción de estos últimos meses suena en su punto álgido de inspiración. Si hay que definir este concierto en una frase que unifica Falla, Beethoven y todos sus intérpretes, se trata de un todo brillante y de gran fuerza rítmica. Concierto organizado por la Diputación Provincial de Alicante.

Gènere: música simfònica, dansa, cançó i projeccions audiovisuals
Intèrprets: ADDA Simfònica, Ginesa Ortega (veu), David Romero (ballarí) i Sagar Fornies-La Fura dels Baus (projeccions)
Direcció: Josep Vicent
Producció: Diputació d’Alacant

* Preu de les entrades: 8 euros (joves fins a 25 anys), 12 euros (socis del Club de l’Espectador i grups mínim de 10 persones), 14 euros (amfiteatre) i 16 euros (pati de butaques).


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles