EL AMOR BRUJO

VÍCTOR ULLATE BALLET

27/12/2016 12:12 hores

Versió de ‘El amor brujo’ estrenada en el Teatro Real de Madrid en 2014, amb escenografia i vestuari que cerquen donar major protagonisme a la llum, present en tota la trama. En aquesta versió es duu a terme una aposta musical innovadora amb la inclusió del grup de ‘dark ambience’, ’In Slaughter Natives’, que s’uneix als efectes musicals creats per Luis Delgado per a la versió original i que condueixen a l’espectador per una travessia entre la vida i la mort, un viatge cap al més enllà.

Versión de ‘El amor brujo’ estrenada en el Teatro Real de Madrid en 2014, con escenografía y vestuario que buscan dar mayor protagonismo a la luz, presente en toda la trama. En esta versión se lleva a cabo una apuesta musical rompedora con la inclusión del grupo de dark ambience, ’In Slaughter Natives’, que se suma a los efectos musicales creados por Luis Delgado para la versión original y que conducen al espectador a una travesía entre la vida y la muerte, un viaje hacia el más allá.

Durada: 120 minuts
Gènere: Dansa
Coreografia: Víctor Ullate
Música: Manuel de Falla, Luís Delgado, In Slaughter Natives
Producció: Víctor Ullate Ballet, Comunidad de Madrid – Associació d’Amics de la Música d’Alcoi

* Preu de les entrades: 25, 30 i 38 euros (públic general). A la venda en taquilla i a través d’Internet a www.instanticket.es


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles