EL AMOR BRUJO

VÍCTOR ULLATE BALLET

27/12/2016 12:12 hores

Versió de ‘El amor brujo’ estrenada en el Teatro Real de Madrid en 2014, amb escenografia i vestuari que cerquen donar major protagonisme a la llum, present en tota la trama. En aquesta versió es duu a terme una aposta musical innovadora amb la inclusió del grup de ‘dark ambience’, ’In Slaughter Natives’, que s’uneix als efectes musicals creats per Luis Delgado per a la versió original i que condueixen a l’espectador per una travessia entre la vida i la mort, un viatge cap al més enllà.

Versión de ‘El amor brujo’ estrenada en el Teatro Real de Madrid en 2014, con escenografía y vestuario que buscan dar mayor protagonismo a la luz, presente en toda la trama. En esta versión se lleva a cabo una apuesta musical rompedora con la inclusión del grupo de dark ambience, ’In Slaughter Natives’, que se suma a los efectos musicales creados por Luis Delgado para la versión original y que conducen al espectador a una travesía entre la vida y la muerte, un viaje hacia el más allá.

Durada: 120 minuts
Gènere: Dansa
Coreografia: Víctor Ullate
Música: Manuel de Falla, Luís Delgado, In Slaughter Natives
Producció: Víctor Ullate Ballet, Comunidad de Madrid – Associació d’Amics de la Música d’Alcoi

* Preu de les entrades: 25, 30 i 38 euros (públic general). A la venda en taquilla i a través d’Internet a www.instanticket.es


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles