‘El Buscón’, de Teatro del Temple

TEATRE CLÀSSIC

27/09/2013 12:00 hores

Estem convençuts que és més senzill per a l’espectador de hui viure la literatura clàssica que llegir-la. El teatre ens dóna eixa possibilitat. “El Buscón” és un dels textos que reunixen totes les condicions prèvies per a crear un espectacle per a tots els públics. No és que pensem que el clàssics són divertits. És que, moltes vegades, si no són divertits, és que no són clàssics. L’avorriment és l’única malaltia greu que afligix a l’art en general i al teatre en particular. De la mà de Quevedo, volem seduir a l’espectador amb una rialla que provinga d’una vivència escènica singular i pròxima.

Nos mueve la convicción de que es más sencillo para el espectador de hoy vivir la literatura clásica que leerla. El teatro nos da esa posibilidad. El Buscón es una de esos textos que reúnen todas las condiciones previas para crear un espectáculo para todos los públicos. No es que pensemos que lo clásicos son divertidos. Es que, en muchas ocasiones, si no son divertidos, es que no son clásicos. El aburrimiento es la única enfermedad grave que aqueja al arte en general y al teatro en particular. De la mano de Quevedo, queremos seducir al espectador con una risa que provenga de una vivencia escénica singular y cercana.

Durada: 90 minuts
Idioma: Castellano
Producció: Teatro del Temple
Intèrpret: José Luis Esteban
Direcció: Ramón Barea
Preu: 6 euros / 8 euros (amb descompte del Club de l’Espectador)

 

 


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles