‘El Buscón’, de Teatro del Temple

TEATRE CLÀSSIC

27/09/2013 12:00 hores

Estem convençuts que és més senzill per a l’espectador de hui viure la literatura clàssica que llegir-la. El teatre ens dóna eixa possibilitat. “El Buscón” és un dels textos que reunixen totes les condicions prèvies per a crear un espectacle per a tots els públics. No és que pensem que el clàssics són divertits. És que, moltes vegades, si no són divertits, és que no són clàssics. L’avorriment és l’única malaltia greu que afligix a l’art en general i al teatre en particular. De la mà de Quevedo, volem seduir a l’espectador amb una rialla que provinga d’una vivència escènica singular i pròxima.

Nos mueve la convicción de que es más sencillo para el espectador de hoy vivir la literatura clásica que leerla. El teatro nos da esa posibilidad. El Buscón es una de esos textos que reúnen todas las condiciones previas para crear un espectáculo para todos los públicos. No es que pensemos que lo clásicos son divertidos. Es que, en muchas ocasiones, si no son divertidos, es que no son clásicos. El aburrimiento es la única enfermedad grave que aqueja al arte en general y al teatro en particular. De la mano de Quevedo, queremos seducir al espectador con una risa que provenga de una vivencia escénica singular y cercana.

Durada: 90 minuts
Idioma: Castellano
Producció: Teatro del Temple
Intèrpret: José Luis Esteban
Direcció: Ramón Barea
Preu: 6 euros / 8 euros (amb descompte del Club de l’Espectador)

 

 


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles