EL CASCANUECES

BALLET DE KIEV

05/11/2023 19:00 hores

El Ballet de Kíev ens regala aquest 2023 de nou la tradició nadalenca de gaudir del seu “Cascanueces”. En una versió acolorida i molt emotiva que ens transporta als sentiments de la màgia i l’esperit del Nadal.

El “Cascanueces” és un dels ballets més representats i populars de tots els temps. La música de Piotr Ilitx Txaikovski i la coreografia de Marius Petipa i Lev Ivanov es combinen per a crear un espectacle impressionant ple de bellesa, màgia i encant.

El Trencanous és un ballet ple de moments màgics i enlluernadors, des de l’escena de la neu i la bella dansa de les flors, fins a la icònica dansa de la fada de sucre i l’emocionant Gran Pas de Deux final. La música de Tchaikovsky és brillant i emotiva, amb melodies inoblidables que evoquen l’alegria i l’encant del Nadal.

Donació a UNICEF per donar suport al seu treball en l’emergència d’UCRAÏNA d’1,5 € per cada entrada venuda

 

El Ballet de Kiev nos regala este 2023 de nuevo la tradición navideña de disfrutar de su Cascanueces. En una versión colorida y muy emotiva que nos transporta a los sentimientos de la magia y el espíritu de la Navidad.

El Cascanueces es uno de los ballets más representados y populares de todos los tiempos. La música de Piotr Ilich Tchaikovsky y la coreografía de Marius Petipa y Lev Ivanov se combinan para crear un espectáculo impresionante lleno de belleza, magia y encanto.

El Cascanueces es un ballet lleno de momentos mágicos y deslumbrantes, desde la escena de la nieve y la hermosa danza de las flores, hasta la icónica danza del hada de azúcar y el emocionante Gran Pas de Deux final. La música de Tchaikovsky es brillante y emotiva, con melodías inolvidables que evocan la alegría y el encanto de la Navidad.


Preus i horaris

Preu: 26 i 24 €

Horari de taquilla:
- De dimecres a dissabte d'11:30 a 13:30 hores
- De dimecres a divendres de 18 a 20 hores

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles