El Cascanueces, del Russian National Ballet

DANSA

28/09/2013 17:09 hores

El Russian National Ballet apropa fins el Calderón d’Alcoi un clàssic com ‘El Cascanueces’. És tracta d’un conte de fades-ballet en dos actes i tres escenes de Piotr Ilich Txaikovski (1840–1893), composat en 1891–1892. Txaikovski va posar música a l’adaptació d’Alejandro Dumas (pare) del conte ‘El Cascanueces y el rey de los ratones’, de Ernst Theodor Amadeus Hoffmann (posada en escena per Marius Petipa i encarregat pel director dels Teatres Imperials Iván Vsevólozhski en 1891). En els països occidentals ‘El Cascanueces’ s’ha convertit potser en el més popular de tots els ballets, principalment representat en Nadal.

El Russian National Ballet acerca hasta el Calderón de Alcoi un clásico como ‘El Cascanueces’. Se trata de un cuento de hadas-ballet en dos actos y tres escenas de Piotr Ilich Chaikovski (1840– 1893), compuesto en 1891–1892. Piotr Ilich Chaikovski puso música a la adaptación de Alejandro Dumas (padre) del cuento ‘El Cascanueces y el rey de los ratones’, de Ernst Theodor Amadeus Hoffmann (puesta en escena por Marius Petipa y encargado por el director de los Teatros Imperiales Iván Vsevólozhski en 1891). En los países occidentales ‘El Cascanueces’ se ha convertido quizás en el más popular de todos los ballets, principalmente representado en Navidad.

Durada: 120 minuts
Producció: Russian National Ballet
35 ballarins dirigits per Sergei Radchenko, amb coreografia de Marius Petipa i música de Piotr Ilitx Txaikovski
Preu: 24 euros / 22 euros / 20 euros


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles