El Cascanueces, del Russian National Ballet

DANSA

28/09/2013 17:09 hores

El Russian National Ballet apropa fins el Calderón d’Alcoi un clàssic com ‘El Cascanueces’. És tracta d’un conte de fades-ballet en dos actes i tres escenes de Piotr Ilich Txaikovski (1840–1893), composat en 1891–1892. Txaikovski va posar música a l’adaptació d’Alejandro Dumas (pare) del conte ‘El Cascanueces y el rey de los ratones’, de Ernst Theodor Amadeus Hoffmann (posada en escena per Marius Petipa i encarregat pel director dels Teatres Imperials Iván Vsevólozhski en 1891). En els països occidentals ‘El Cascanueces’ s’ha convertit potser en el més popular de tots els ballets, principalment representat en Nadal.

El Russian National Ballet acerca hasta el Calderón de Alcoi un clásico como ‘El Cascanueces’. Se trata de un cuento de hadas-ballet en dos actos y tres escenas de Piotr Ilich Chaikovski (1840– 1893), compuesto en 1891–1892. Piotr Ilich Chaikovski puso música a la adaptación de Alejandro Dumas (padre) del cuento ‘El Cascanueces y el rey de los ratones’, de Ernst Theodor Amadeus Hoffmann (puesta en escena por Marius Petipa y encargado por el director de los Teatros Imperiales Iván Vsevólozhski en 1891). En los países occidentales ‘El Cascanueces’ se ha convertido quizás en el más popular de todos los ballets, principalmente representado en Navidad.

Durada: 120 minuts
Producció: Russian National Ballet
35 ballarins dirigits per Sergei Radchenko, amb coreografia de Marius Petipa i música de Piotr Ilitx Txaikovski
Preu: 24 euros / 22 euros / 20 euros


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles