EL CASCANUECES

BALLET NACIONAL RUSO

17/09/2017 18:37 hores

‘El Cascanueces’, és un ballet de dos actes, originalment coreografiat per Marius Petipa i Lev Ivanov amb una partitura de Piotr Ílitx Txaikovski. El llibret és una adaptació del conte de Hoffmann ‘El Cascanueces y el Rey Ratón’. Es va estrenar al Teatre Mariinsky de Sant Petersburg, el 18 de desembre de 1892, en sessió doble amb l’òpera de Txaikovski, ‘Iolanta’.

El Cascanueces, es un ballet de dos actos, originalmente coreografiado por Marius Petipa y Lev Ivanov con una partitura de Piotr Ilyich Tchaikovsky. El libreto es una adaptación del cuento de Hoffmann ‘El Cascanueces y el Rey Ratón’. Se estrenó en el Teatro Mariinsky de San Petersburgo, el 18 de diciembre de 1892, en sesión doble con la ópera de Tchaikovsky, Iolanta.

Durada: 2 hores
Gènere: dansa clàssica
Autor: Ernst Theodor Amadeus Hoffmann
Música: Piotr Ílitx Txaikovski
Coreografia: Marius Petipa i Lev Ivanov
Direcció: Sergey Radchenko
Intèrprets: Ballet Nacional Ruso
Producció: Goldberg Management

* Preu de les entrades: 22 euros (amfiteatre) i 24 euros (pati de butaques). Els xiquets i xiquetes de 3 anys o més menuts no han de comprar entrada però sí que han de recollir una invitació a la taquilla.  A la venda en taquilla i a Internet a través de www.ticketalcoi.com.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles