EL CRÈDIT, La Villarroel- Bitó- Maror Produccions

TEATRE

15/09/2015 12:07 hores

Demanar una hipoteca s’ha convertit en una tasca quasi impossible. Bé, demanar-la no, però que te la donen, sí. El text de Jordi Galceran tracta este tema de màxima actualitat dins d’un context de crisi com el que vivim amb l’humor que ens té acostumats. “El crèdit” és una mostra més de l’habilitat de Jordi Galceran per construir diàlegs plens de matisos i amb una arquitectura teatral fantàstica, on suren assumptes com la fragilitat de les relacions humanes, la desesperació i la crisi, econòmica i de parella. Dirigit per Sergi Belbel i amb la interpretació de Joan Miquel Reig i Tomàs Mestre, “El crèdit” fa passar al públic una hora i mitja de rialles i reflexions. En paraules de Belbel, “una obra tan necessària com balsàmica”.

Pedir una hipoteca se ha convertido en una tarea casi imposible. Bien, pedirla no, pero que te la dan, sí. El texto de Jordi Galceran trata este tema de máxima actualidad dentro de un contexto de crisis como el que vivimos con el humor que nos tiene acostumbrados. “El crédito” es una muestra más de la habilidad de Jordi Galceran para construir diálogos llenos de matices y con una arquitectura teatral fantástica, donde flotan asuntos como la fragilidad de las relaciones humanas, la desesperación y la crisis, económica y de pareja. Dirigido por Sergi Belbel y con la interpretación de Joan Miquel Reig y Tomàs Mestre, “El crédito” hace pasar al público una hora y media de risas y reflexiones. En palabras de Belbel, “una obra tan necesaria como balsàmica”.

Durada: 90 minuts
Gènere: Teatre
Idioma: Valencià
Direcció: Sergi Belbel
Intèrprets: Joan Miquel Reig i Tomàs Mestre
Producció: La Villarroel – Bitó Produccions – Maror Produccions

* Preu de les entrades: 8 i 10 euros (públic general) – 8 euros (socis del Club de l’Espectador). A la venda a taquilla i a InstanTicket.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles