EL CRÈDIT, La Villarroel- Bitó- Maror Produccions

TEATRE

15/09/2015 12:07 hores

Demanar una hipoteca s’ha convertit en una tasca quasi impossible. Bé, demanar-la no, però que te la donen, sí. El text de Jordi Galceran tracta este tema de màxima actualitat dins d’un context de crisi com el que vivim amb l’humor que ens té acostumats. “El crèdit” és una mostra més de l’habilitat de Jordi Galceran per construir diàlegs plens de matisos i amb una arquitectura teatral fantàstica, on suren assumptes com la fragilitat de les relacions humanes, la desesperació i la crisi, econòmica i de parella. Dirigit per Sergi Belbel i amb la interpretació de Joan Miquel Reig i Tomàs Mestre, “El crèdit” fa passar al públic una hora i mitja de rialles i reflexions. En paraules de Belbel, “una obra tan necessària com balsàmica”.

Pedir una hipoteca se ha convertido en una tarea casi imposible. Bien, pedirla no, pero que te la dan, sí. El texto de Jordi Galceran trata este tema de máxima actualidad dentro de un contexto de crisis como el que vivimos con el humor que nos tiene acostumbrados. “El crédito” es una muestra más de la habilidad de Jordi Galceran para construir diálogos llenos de matices y con una arquitectura teatral fantástica, donde flotan asuntos como la fragilidad de las relaciones humanas, la desesperación y la crisis, económica y de pareja. Dirigido por Sergi Belbel y con la interpretación de Joan Miquel Reig y Tomàs Mestre, “El crédito” hace pasar al público una hora y media de risas y reflexiones. En palabras de Belbel, “una obra tan necesaria como balsàmica”.

Durada: 90 minuts
Gènere: Teatre
Idioma: Valencià
Direcció: Sergi Belbel
Intèrprets: Joan Miquel Reig i Tomàs Mestre
Producció: La Villarroel – Bitó Produccions – Maror Produccions

* Preu de les entrades: 8 i 10 euros (públic general) – 8 euros (socis del Club de l’Espectador). A la venda a taquilla i a InstanTicket.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles