EL DILUVI- Nova data!

PRESENTA 'JUNTEU-VOS'

11/12/2020 21:00 hores

Ara El Diluvi madura i va un pas més enllà, ha evolucionat i firma cançons originals, combatives, militants, poètiques i de sonoritat única. El seu tercer treball, Junteu-vos (Halley Records 2019) juga amb llenguatges nous, inclou influències del folk anglosaxó i mexicà i flirteja amb l’electrònica sense deixar de banda el violí, la bandúrria, l’acordió diatònic, la guitarra flamenca, el guitarró i les percussions de tota mena. De forma vetlada El Diluvi vol retre un homenatge als mestres de la cançó Al Tall, Lluís Llach, Ovidi Montllor, Dusminguet…, i mostrar la influència que sobre ells han exercit músics i bandes com La Troba Kung Fu, Ojos de Brujo, Ovidi Montllor, Carles Belda, Sopa de Cabra, Aspencat o grups de rock clàssic com Led Zeppelin, Pink Floyd o The Who, entre d’altres.

Ahora El Diluvi madura y va un paso más allá, ha evolucionado firmando canciones originales, combativas, militantes, poéticas y de sonoridad única. Su tercer trabajo, Junteu-vos (Halley Records 2019) juega con nuevos lenguajes, incluye influencias del folk anglosajón y mexicano, flirteando con la electrónica sin dejar aparte el violín, la bandúrria, el acordeón diatónico, guitarra flamenca, guitarrón y percusiones de todo tipo. De forma velada El Diluvi quiere rendir un homenaje a los maestros de la canción Al Tall, Lluis Llach, Ovidi Montllor, Dusminguet y mostrar la influencia que sobre ellos han ejercido músicos y bandas como La Troba Kung Fu, Ojos de Brujo, Ovidi Montllor, Carles Belda, Sopa de Cabra, Aspencat, o grupos de rock clásico como Led Zeppelin, Pink Floyd, The Who, entre otros.


Fitxa artística

Intèrprets
Flora Sempere (veu, bandúrria), Andreu Ferre (babe), Lluc Llorens (acordió diatònic, veus), Txus Rodriguez (guitarra), David Paya (veu, violí), Dani Garcia (bateria) i Jordi Bernabeu (percussions)

Producció
Pro21Cultural


Multimèdia


Tickets

Comprobando disponibilidad de entradas...

Preus i horaris

COMPRAR TICKETS »
Informació d'interés

Aquest esdeveniment ha sigut cancel·lat en la seua data original (13 de març) seguint les directrius de tancament d'espais públics dictades per l'Ajuntament d'Alcoi amb motiu de la Covid-19. Des de TicketAlcoi s'enviarà un correu electrònic als usuaris i les usuàries que van adquirir les seues localitats via telemàtica, per tal d'oferir-los l'opció de retornar les entrades. Si la compra es va fer mitjançant el servei de taquilla, les devolucions es faran una vegada que passe la quarantena.

Calendari d'espectacles