EL DILUVI

PRESENTA 'JUNTEU-VOS'

11/12/2020 20:00 hores

El Diluvi madura i va un pas més enllà, ha evolucionat i firma cançons originals, combatives, militants, poètiques i de sonoritat única. El seu tercer treball, Junteu-vos (Halley Records 2019) juga amb llenguatges nous, inclou influències del folk anglosaxó i mexicà i flirteja amb l’electrònica sense deixar de banda el violí, la bandúrria, l’acordió diatònic, la guitarra flamenca, el guitarró i les percussions de tota mena. De forma vetlada El Diluvi vol retre un homenatge als mestres de la cançó Al Tall, Lluís Llach, Ovidi Montllor, Dusminguet…, i mostrar la influència que sobre ells han exercit músics i bandes com La Troba Kung Fu, Ojos de Brujo, Ovidi Montllor, Carles Belda, Sopa de Cabra, Aspencat o grups de rock clàssic com Led Zeppelin, Pink Floyd o The Who, entre d’altres.

El Diluvi madura y va un paso más allá, ha evolucionado firmando canciones originales, combativas, militantes, poéticas y de sonoridad única. Su tercer trabajo, Junteu-vos (Halley Records 2019) juega con nuevos lenguajes, incluye influencias del folk anglosajón y mexicano, flirteando con la electrónica sin dejar aparte el violín, la bandúrria, el acordeón diatónico, guitarra flamenca, guitarrón y percusiones de todo tipo. De forma velada El Diluvi quiere rendir un homenaje a los maestros de la canción Al Tall, Lluis Llach, Ovidi Montllor, Dusminguet y mostrar la influencia que sobre ellos han ejercido músicos y bandas como La Troba Kung Fu, Ojos de Brujo, Ovidi Montllor, Carles Belda, Sopa de Cabra, Aspencat, o grupos de rock clásico como Led Zeppelin, Pink Floyd, The Who, entre otros.


Fitxa artística

Intèrprets
Flora Sempere (veu, bandúrria), Andreu Ferre (babe), Lluc Llorens (acordió diatònic, veus), Txus Rodriguez (guitarra), David Paya (veu, violí), Dani Garcia (bateria) i Jordi Bernabeu (percussions)

Producció
Pro21Cultural


Multimèdia


Preus i horaris

8 euros

+ Despeses de gestió 1'21€ online

Horari de taquilla:
- De dimecres a dissabte d'11:30 a 13:30 hores
- De dimecres a divendres de 18 a 20 hores

* No es vendran entrades abans del concert.

* Recorda que si encara tens les entrades del concert cancel·lat del passat mes de març, has de vindre a la taquilla, fer la devolució i adquirir-les per a aquesta nova data.

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

ATENCIÓ! Llegir detingudament 'Protocol Covid-19'.

Abans de comprar les entrades, tingues present:

Seguint la normativa de reducció d'aforament, hem realitzat blocs d'1, 2 i 3 butaques, deixant butaques lliures entre cada bloc. L'adquisició d'un bloc complet garanteix que a banda i banda hi haurà una butaca buida. Si se selecciona únicament 1 seient d'un bloc de 2, accepta que al seu costat se sente una persona desconeguda.

- Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

 

Antes de comprar tus entradas, ten en cuenta lo siguiente:

Siguiendo la normativa de reducción de aforo, hemos realizado bloques de 1, 2 y 3 butacas, dejando butacas libres entre cada bloque. La adquisición de un bloque completo garantiza que a ambos lados habrá una butaca vacía. Si se selecciona únicamente 1 asiento de un bloque de 2, acepta que a su lado se siente una persona desconocida.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

--------

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

Calendari d'espectacles