EL GAT AMB BOTES. EL MUSICAL- Màgic 6

TEATRE MUSICAL INFANTIL

05/09/2014 06:49 hores

Al Regne d’Olat tots són feliços i s’alegren amb l’afecte del Rei i la seua filla, la princesa Paula. Però quan un dia, el terrible pirata Dragut irromp en la fortalesa segrestant el Rei, tots queden completament desconsolats. Un espectacle d’entreteniment per a tota la família que gaudirà amb la coneguda història convertida en un fascinant espectacle de color, música i cançons.

——————-

En el Reino de Olat todos son felices y se alegran con el afecto del Rey y su hija, la princesa Paula. Pero cuando un día, el terrible pirata Dragut irrumpe en la fortaleza secuestrando el Rey, todos quedan completamente desconsolados. Un espectáculo de entretenimiento para toda la familia que disfrutará con la conocida historia convertida en un fascinante espectáculo de color, música y canciones.

Durada: 60 minuts
Gènere: Teatre infantil musical
Idioma: valencià
Direcció: Julio Martí Zahonero
Intèrprets: Juanfran Sàez, Alberto Jiménez de Dios, Laura Renard, Roberto Costa i Miguel Angel Cantero
Producció: Màgic 6 

Preu: 3 (per a xiquets de fins a 12 anys), 5 i 7 euros. Amb descompte del Club de l’Espectador


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles