EL GRAN COMEDIANT

DE JOEL JOAN I HÈCTOR CLARAMUNT

01/10/2022 20:00 hores

Llorenç i l’Ernest són dos grans amics de tota la vida. Els dos van decidir fa molt temps que volien ser actors, però han tingut carreres desiguals. Mentre que en Llorenç fa temps que totes li ponen i ha vist com la seva fama creixia (a l’igual que el seu ego) fins a convertir-se en tot un divo del teatre català, l’Ernest no se n’ha acabat mai d’ensortir.

Quan finalment, als 50 anys, l’Ernest decideix tirar la tovallola, en Llorenç li etziba un discurs motivador digne dels millors coach d’autoajuda del món, tot i que ell secretament el compadeix i creu que l’Ernest realment faria bé d’abandonar.

El que el Llorenç no podia preveure és que, contra tot pronòstic, el seu discurs motivador sembla que realment ha calat i l’Ernest fa un gir radical a la seva vida. De sobte les coses comencen a anar-li molt bé, en tots els sentits… molt més bé del que en Llorenç pot suportar. La seva compassió pel seu amic de l’ànima es transforma en una gelosia incontrolable i a partir d’aquell moment el Llorenç farà tot el que pugui per sabotejar l’èxit del seu gran amic.

Tot s’hi val en aquesta competició desquiciada que arribarà a ser literalment una qüestió de vida o mort.

 

Llorenç y Ernest son dos grandes amigos de toda la vida. Los dos decidieron hace mucho tiempo que querían ser actores, pero han tenido carreras desiguales. Mientras que Llorenç hace tiempo que tiene el santo de cara y ha visto como su fama crecía (al igual que su ego) hasta convertirse en un divo del teatro catalán, Ernest no ha terminado de lograrlo.

Cuando finalmente, a los 50 años, Ernest decide tirar la toalla, Llorenç le espeta un discurso motivador digno de los mejores coach de autoayuda del mundo, a pesar de que él secretamente lo compadece y cree que Ernest realmente haría bien de abandonar.

Lo que Llorenç no podía prever es que, contra todo pronóstico, su discurso motivador parece que realmente ha calado y Ernest hace un giro radical en su vida. De repente las cosas empiezan a irle muy bien, en todos los sentidos… mucho mejor de lo que Llorenç puede soportar. Su compasión por su amigo del alma se transforma en unos celos incontrolables y a partir de ese momento Llorenç hará todo lo que pueda para sabotear el éxito de su gran amigo.

Todo vale en esta competición desquiciada que llegará a ser literalmente una cuestión de vida o muerte.


Fitxa artística

Direcció: Joel Joan

Intèrprets:
Joel Joan Llorenç Tortosa
Xavi Mira Ernest
Sandra Monclús Elisenda
Àfrica Alonso Úrsula
Eduard Muntada Sergei

Escenografia: Pep Oliver i Raúl Pérez – Zeroquatre
Il·luminació: Mingo Albir
Música: Xavi Capellas
Ajudant de direcció: Sergi Vallés

Producció executiva: Núria Costas
Regidoria: Sergi Vallès

Construcció d’escenografia: Jorba-Miró Estudi-Taller d’escenografia i Zeroquatre

Premsa: Albert López i Judit Hernández
Màrqueting i comunicació: Publispec
Disseny gràfic: Santi&Kco
Reportatge Fotogràfic: David Ruano

Una producció de Arriska Films, Focus i Nakatomi

 


Multimèdia


Preus i horaris

Preu 15 i 12 €

Durada 105 minuts

Horari de taquilla:
- De dimecres a dissabte d'11:30 a 13:30 hores
- De dimecres a divendres de 18 a 20 hores

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles