EL LAGO DE LOS CISNES- Usmanov Classical Russian Ballet

DANSA CLÀSSICA I PATINATGE

05/09/2014 07:16 hores

UCRB ens ofereix un espectacle únic i mai vist en el món. Basat en el lirisme i delicadesa artística de la Dansa Clàssica del més alt nivell internacional i, sobretot, sense perdre la concepció i estètica del més pur ballet clàssic rus, s’introdueixen elements diferenciadors que no fan sinó que enriquir d’una manera sorprenent dos títols eterns del geni rus per excel·lència, P. I. Txaikovski. Amb un elenc dels més destacats patinadors artístics russos així com equilibristes, el desenvolupament de l’espectacle no deixarà de sorprendre a l’espectador amb trucs i efectes inimaginables en un escenari teatral.

—————–

UCRB nos ofrece un espectáculo único y nunca visto en el mundo. Basado en el lirismo y delicadeza artística de la Danza Clásica del más alto nivel internacional y, sobre todo, sin perder la concepción y estética del más puro ballet clásico ruso, se introducen elementos diferenciadores que no hacen sino que enriquecer de una manera sorprendente dos títulos eternos del genio ruso por excelencia, P. I. Tchaikovsky. Con un elenco de los más laureados patinadores artísticos rusos así como equilibristas, el desarrollo del espectáculo no dejará de sorprender al espectador con trucos y efectos inimaginables en un escenario teatral.

Durada: 140 minuts
Gènere: Versió que combina Dansa Clàssica i Patinatge Artístic
Producció: Usmanov Classical Russian Ballet

Preu: 20, 22 i 24 euros


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles