EL LAGO DE LOS CISNES

Russian National Ballet

30/08/2016 11:42 hores

L’obra transcorre entre l’amor i la màgia, enllaçant en els seus quadres l’eterna lluita del bé i del mal. La protagonitzen el príncep Sigfrid, enamorat d’Odette, jove convertida en cigne per l’encanteri del malvat Von Rothbart i Odile, el cigne negre i filla del bruixot.

La obra transcurre entre el amor y la magia, enlazando en sus cuadros la eterna lucha del bien y del mal. La protagonizan el príncipe Sigfrido, enamorado de Odette, joven convertida en cisne por el hechizo del malvado Von Rothbart y Odile, el cisne negro e hija del brujo.

Durada: 105 minuts
Gènere: Dansa clàssica
Direcció: Sergey Radchenko
Música: Piotr Ilitx Txaikovski
Coreografia: Marius Petipa
Intèrprets solistes: Maria Klyueva, Alexandra Kriukova, Azamat Askarov i Nurlan Kinerbaev
Producció: Russian National Ballet

Preu de les entrades: 20, 22 i 25 euros. A la venda en taquilla i a través d’Internet a www.instanticket.es.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles